Білоруський пропагандист заявив, що Європа мріє про "правителя" Лукашенка


Риторика білоруських телевізійних пропагандистів дійшла абсурду. Громадянам намагаються розповісти, наскільки "погано" живеться в Європі і як "процвітає" Білорусь за правління нелегітимного президента Олександра Лукашенка.

Ба більше, пропагандисти заявили, що європейські країни навіть мріють про такого "правителя", як Лукашенко. Фрагмент з ахінеєю білоруського телеведучого Григорія Азаренка опублікували в соцмережі Twitter.

Пропагандист видав, що Європа "окупована, принижена і розтоптана", тоді як Білорусь – це "сонце, що сходить на сході". До того ж у своїй неадекватній промові Азаренок видав, що Європа "хоче" Лукашенка.

"Європа, ми бачимо, ти уважно вдивляєшся в нас. Так, ти зв’язана по руках і ногах, так, принижена і розтоптана, так, окупована. Але очі твої ще не запливли гниллю мультикультуралізму та толерастії. І ти вдивляєшся в нас, вдивляєшся на сонце, що сходить на сході. І ти хочеш його, хочеш Лукашенка", – видав абсурдну заяву пропагандист.

Користувачі соцмережі у коментарі до відео з пропагандистом заявили, що такі заяви спрямовані на божевільних. Також люди зазначили, що білоруські пропагандисти "змагаються" із кремлівськими за рівнем абсурдності своїх заяв.


Теги статті: ЕвропаАзаренок ГригорийПропагандаЛукашенко АлександрБеларусьБілорусь
Останні новини