Під Києвом п’яний водій на швидкості протаранив 6 припаркованих авто


У Софіївській Борщагівці Київської області в ніч з 8 на 9 квітня легковик на швидкості протаранив 6 припаркованих автомобілів. Як виявилось, винуватець ДТП сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомили у соціальних мережах . Усі деталі події встановлять правоохоронці.

"Тільки нетверезий хлопець на Mazda вночі під Києвом розбив 6 авто У крові чоловіки виявили 2.5 проміле алкоголю. Півлітра горілки. Аварія сталася на вулиці Боголюбова в Софіївській Борщагівці. На щастя без загиблих", - йдеться у повідомленні.

На фото та відео, що публікуються, можна побачити наслідки ДТП. Варто додати, що винному загрожує адмінвідповідальність за порушення правил дорожнього руху, що призвело до аварії (штраф 850 гривень) та керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння (штраф 17 тисяч гривень – у разі, якщо водій протягом року не чинив подібні порушення).

Нагадаємо, у Києві в ніч з 6 на 7 квітня на Брестському проспекті (Перемоги) автомобіль ВАЗ, нібито намагаючись втекти від правоохоронців, на швидкості протаранив BMW . Внаслідок аварії на місці ДТП загинув водій першого авто.


Теги статті: Київкерування авто в нетверезому станіпьяное вождениеЧПДТПАваріяАварияСофиевская Борщаговка
Останні новини