Лукашенко прилетів до Росії для зустрічі з Путіним


Олександр Лукашенко, незаконно обраний президент Білорусі, увечері 22 липня прибув до Росії з робочим візитом. Очікується, що у Санкт-Петербурзі він зустрінеться із кремлівським диктатором Володимиром Путіним.

Пресслужба скандального політика публікувала у Telegram фото та відео подорожі. Цікаво, що для поїздки та перельоту в літаку Лукашенко одягнув спортивний костюм зеленого болотяного кольору.

Переговори глав РБ та РФ призначено на 23 липня. Серед тем, які анонсовані офіційно, питання безпеки, санкції, Союзна держава.

"Порядок денний переговорів визначений, питань належить обговорити багато. Традиційно для зустрічей лідерів Білорусі та Росії це широке коло найбільш важливих і базових для двосторонніх відносин тем: питання безпеки, міжнародного порядку денного, економічна взаємодія, реалізація союзних програм, спільне протистояння "незаконному" санкційному тиску та багато іншого", – заявляв.

На кадрах, опублікованих Пулом першого, видно, що в білоруському аеропорту для Лукашенка розстелили червону килимову доріжку, щоб він пройшовся нею, вийшовши з лімузина до літака. У російському аеропорту такої помпезності не було.


Теги статті: Напад Росії на УкраїнуВойнаВійнаСанкцииПутинЛукашенко АлександрБілорусьБелорусьКремльРоссия
Останні новини