Ігнат про загрозу ударів РФ по Україні: кожен день для нас небезпечний


Сьогодні, в День Незалежності України, російські війська можуть вдатися до провокацій та атак територією нашої країни. Проте для українців кожен день небезпечний. Ворогу потрібно небагато часу, щоб підготувати черговий масований удар.

Про це повідомляє речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

"Ми незалежність здобуваємо щодня. І ворогові ріже слух незалежна Україна. Можливо, будуть якісь провокації, а може й не будуть. Тут нам не обирати. Нам боротися щодня та захищати країну", - сказав Ігнат.

Щодо ворожих атак, він зазначив, що для українців кожен день небезпечний.

"Є небезпека, що підстерігає. Нікуди не діваються кораблі з Чорного моря, нікуди не діваються літаки стратегічної авіації і ті ж безпілотники. Потрібно ворогові трохи часу, щоб підготувати той же удар. Так, вони їх планують заздалегідь, але все ж...", – додав спікер.

Ігнат наголосив, що головне, що потрібно українцям знати та робити – це не бути байдужими та берегти своє життя. І не лише сьогодні, а й будь-якого іншого дня.


Теги статті: УкраїнаУкраинаДень НезалежностіДень НезависимостиобстрілиОбстрілОбстрелРакетные ударыРакетні удариЗСУВСУНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаИгнат Юрий
Останні новини