Окупант із ПВК «Вагнера» побив до смерті 4-річну пасербу


Мати вбивці грішить на війну та контузію.

Слідчий комітет Липецька порушив кримінальну справу стосовно 31-річного місцевого жителя Володимира В., підозрюваного у вбивстві чотирирічної доньки своєї дружини. Раніше він служив у Росгвардії, а 31 серпня 2023 року повернувся з війни в Україні, де служив у складі ПВК "Вагнер", повідомляє Настоящее время.

За версією слідства, увечері першого жовтня 2023 року Володимир, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, посварився зі своєю дружиною Тетяною В. Він побив жінку та її дочку від першого шлюбу Катю. Медики, які приїхали на виклик, констатували смерть дівчинки та попередньо встановили, що чоловік завдав їй ударів по голові. Володимира затримали.

"Не знаю, як це могло статися, я особисто звинувачую цей "Вагнер". Він після нього прийшов сам не свій. Він став якийсь замкнутий, менше спілкувався, менше розмовляв. Що не запитаєш - "ага", "угу" та все. Контузія у нього була. Він і до цього за контрактом служив. Не знаю, як це сталося… Тетяна побита, сказали серйозних травм немає, а яка рана є – смерть дитини – це вже лікувати дуже тяжко", – розповіла мати Володимира.

Це не перший випадок, коли бійці ПВК "Вагнер", які повернулися з війни, скоюють тяжкі злочини. Так, у вересні 2023 року помилуваному Володимиром Путіним найманцю Сергію Руденку дали 11,5 років колонії за нове вбивство. Він, як стверджує слідство, "задушив жінку за допомогою тканинного шнурка і завдав їй численних ударів ножем у ділянку шиї".


Теги статті: КриминалКриміналРоссияРосіяДетиДітивбивствоУбийствоЧВК ВагнераЧВК Вагнер
Останні новини