Путін помер - Путін живий: названо характерну ознаку, коли це стане правдою


У ніч на 27 жовтня відомий Telegram-канал "Генерал СЗР" розповів страшну історію, як у РФ відбувається переворот: Путін, мовляв, помер, а силовики на чолі з Патрушевим захопили владу.

На цьому у РФ не заспокоїлися і вже зранку розповіли, що труп Путіна лежить у холодильнику серед продуктів.

Варто зважити на той факт, що навряд чи нам хтось скаже правду. Однак дізнатися про неї ми можемо за однією безпомилковою ознакою - якщо найближчим часом у країні зміниться прем’єр-міністр.

Про це розповів відомий російський політик та історик Дмитро Чернишевський у YouTube.

Він не виключив, що глава Ради безпеки РФ Микола Патрушев може приховувати смерть диктатора, щоби захопити владу. І якщо це правда, то, запевнив Чернишевський, незабаром про це стане відомо. Є ключовий маркер, який опосередковано вкаже на смерть Путіна: зміна глави уряду.

"За Конституцією, плешивця успадковує прем’єр-міністр Мішустін, тому вірний знак, що Путін помер - оголошення про усунення Мішустіна та оголошення прем’єром Патрушева. Потрібно на це орієнтуватися... Якщо зараз буде наказ Мішустіну накласти на себе руки, терміново зведуть цього Дмитра Патрушева ( син секретаря РНБО Патрушева – ред.) у прем’єр-міністри, тоді означає точно помер, а там (на чолі Росії – ред.) двійник… Зараз швиденько здасть владу, а потім теж помре… Якщо Путін не помер, нічого цього не буде. Незабаром і дуже просто дізнаємося", - повідомив Чернишевський.

До речі, Чернишевський нагадав, що сценарій приховування смерті імператора в історії вже прокручували.

"Якщо він справді помер, думаєте, хтось нам повідомить? Якщо буде не треба, не повідомлять. Може й віртуальний Путін довгий час правити країною. Коли помер імператор Цінь Шихуанді, то придворні приховали його смерть і ще кілька місяців керували країною від імені трупа, якого возили у візку на візку в паланкіні, оскільки він смердяв, сказали, що імператор захотів риби, привезли воз тухлої риби і туди вивалили, ось з тухлою рибою він і їздив, і нічого - китайці все злопали. Від імені цього мертвого розкладеного тіла накази розсилали, вбили спадкоємця, кращого полководця загалом захопили владу", - розповів Чернишевський.

Що характерно, мережа вибухнула карколомними мемами.


Теги статті: Мишустин МихаилПатрушев НиколайЧернышевский ДмитрийРоссияРосіяПатрушевПутінПутин
Останні новини