Перевізники скасували автобусні рейси з Києва до Одеси


Українські перевізники відмінили автобусні рейси з Києва до Одеси.

Про це повідомили у кількох транспортних компаніях.

"Зараз продаж квитків недоступний. Рух трасою Київ-Одеса заблокований через негоду. Коли відновиться продаж квитків, ми не можемо вам повідомити", - заявили в одній із компаній-перевізників.

На Одещині припинили роботу кілька пунктів пропуску на кордоні, повідомляє Держприкордонслужба. Причина – різке погіршення погодних умов.

"У зв’язку з погодними умовами в населеному пункті Каушани (Республіка Молдова) завантажена траса. Тому молдавська сторона прийняла рішення про припинення пропуску транспортних засобів на свою територію в пунктах пропуску "Маяки – Паланка – Зручне", "Староказаче – Тудора", - заявили в Держприкордонслужбі України.

Зазначимо, Укргідрометцентр попередив, що на Київ насувається сильна хуртовина.

"27 листопада пориви північно-західного вітру 17-22 м/с, хуртовини (I рівень небезпеки, жовтий); вночі та вранці пориви 25 м/с (II рівень небезпеки, помаранчевий). Уночі сильний сніг, снігові замети, на дорогах ожеледиця ", – повідомили синоптики.

Сильні снігопади також будуть у Чернігівській, Черкаській, Одеській областях. У Сумській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській областях – сильний мокрий сніг та дощ, місцями ожеледиця. Очікуються завірюхи, снігові замети, на дорогах ожеледиця.


Теги статті: УраганНепогодаПассажирские перевозкиОдессаОдесаКиївКиевПеревозчики
Останні новини