Обстріли Сумської області «спровоковані» атаками на Бєлгородську область, – CNN


Видання CNN пише, що російські масовані удари по Сумській області "спровоковані" ударами по Бєлгороду і атаками формувань, що підтримуються Україною, на Бєлгородську область.

Розповідаючи про бомбардування РФ сумських прикордонних сіл, видання зауважує: "Щиро кажучи, Україна також докладає великих зусиль, коли справа доходить до перетворення цих прикордонних регіонів на зону активних бойових дій".

"У координації з управлінням військової розвідки Києва кілька добровольчих легіонів росіян, які борються за Україну, останніми тижнями активізували свої напади на прикордонні з Росією села", – йдеться у статті.

Також видання нагадує, що останнім часом "Україна значно посилила артилерійські та безпілотні обстріли Бєлгорода, змусивши владу закрити школи та торгові центри".

"Київ вже не вперше нападає на Бєлгородську область. Подібні транскордонні рейди мали місце в травні минулого року, за кілька тижнів до невдалого контрнаступу України. Але вони не спровокували ескалацію ударів у відповідь по Сумській області, що спостерігалася цього разу", – пише CNN.


Теги статті: Русский добровольческий корпусСумська областьСумская областьРосіяРоссияБелгородская областьБелгород-22
Останні новини