На Хмельниччині вночі після атаки РФ сталося аварійне відключення світла


На Хмельниччині в ніч на 26 травня сили ППО збили шість безпілотників і одну ракету під час російського обстрілу. На щастя, обійшлося без постраждалих і руйнувань.

Проте в одному з міст області було відключено електроенергію для 3 тисяч абонентів. Про це сповістив голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

"Через ворожу атаку в одному з міст області від електроенергії було відключено 3 тис. абонентів. Наразі усі споживачі підключені до енергомережі. На місці події працювали відповідні служби. Інформація щодо травмованих та руйнувань не надходила", – повідомив очільник міста.

Зазначимо, що перші вибухи на Хмельниччині пролунали близько 03:35. У Telegram-каналі Повітряних сил ЗСУ повідомили про рух ударних безпілотників у напрямку Старокостянтинова. Знову вибухи в області пролунали орієнтовно о 04:30. У Повітряних силах ЗСУ попередили про загрозу застосування крилатих ракет зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС на Хмельниччині. Ще один вибух пролунав у Хмельницькому приблизно о 04:35.

Повітряну тривогу в області оголосили о 02:19, а про відбій повідомили о 05:22.


Теги статті: Тюрин Сергейотключения электроэнергиивідключення світлаАтакаХмельницкая областьХмельницька область
Останні новини