Чоловік із Польщі голяка перебіг кордон до Білорусі


Білоруські ЗМІ, з посиланням на очевидців, повідомили, що невідомий чоловік нібито голяка перебіг польсько-білоруський кордон. Білоруська сторона його затримала, але польські прикордонники про інцидент інформації не мають.

За даними білоруських ЗМІ, інцидент трапився 1 липня. «Зеркало», з посиланням на повідомлення своїх читачів, писало, що голий чоловік біг Варшавським мостом із Польщі до Білорусі.

«Що з ним було далі, невідомо. Якийсь час польські прикордонники не приймали транспорт, що прямує з Білорусі», — зазначив читач видання.

«Віртуальний Брест» також писав, що ввечері 1 липня польська сторона припинила приймання автомобілів та автобусів — на міст могли потрапити лише ті, хто рухався у напрямку Білорусі. Станом на 21:30 рух повністю відновили в обидва боки.

«Белсат TV», з посиланням на свідків, пише, що чоловік виліз із кущів, переліз через паркан і перебіг уздовж черги машин на білоруську сторону. Польські прикордонники нібито окликали його, але чоловік не відреагував.

Як зазначає «Белсат TV» бігуна змогли затримати на боці Білорусі, і зараз він перебуває в СІЗО, в очікуванні притягнення до відповідальності.

У Державному прикордонному комітеті Білорусі заявили, що чоловік поводився неадекватно, погано орієнтувався у просторі та чинив опір прикордонному наряду.

«Експертиза показала, що ця людина перебувала під впливом наркотиків. Бажання повністю роздягтися часто виникає після вживання так званої солі (група синтетичних наркотиків), оскільки у стані зміненої психіки такі люди думають, що одяг на їхньому тілі рухається і становить для них загрозу», — пише «Белсат TV».

Щодо порушника розпочали перевірку за статтею про насильство щодо посадової особи, яка виконує службові обов’язки, розповіли білоруські прикордонники.


Теги статті: ІнцидентИнцидентГраницаКордонБелорусьБілорусьПольщаПольша
Останні новини