Голова Хмельницької облради Лабазюк приховує годинник із діамантами за 830 000 гривень


Дружина нардепа Сергія Лабазюка обзавелася дорогоцінним хронометром: не декларує дорогоцінний аксесуар, а на фото замилює циферблат.

Очільниця Хмельницької облради Віолета Лабазюк має у своїй колекції коштовний годинник, який не внесла в декларацію. І хочу на фотографіях у Мережі вона намагається його “заблюрити”, Інформатор з’ясував, який аксесуар носить чиновниця та скільки він коштує.

Віолета Лабазюк

Віолета Лабазюк неодноразово з’являлася на публіці з яскраво-блакитним годинником на руці. На знімках у своїх акаунтах вона намагається зафотошопити годинник, як робив і її чоловік, депутат із групи “За Майбутнє” Сергій Лабазюк, із логотипами дорогих брендів на своєму одязі.

Віолета Лабазюк

Та ЗМІ змогли ідентифікувати, що носить вона модель, один в один схожу на Premier Moon Phase американського бренду Harry Winston. На те, що це саме цей годинник вказують базель у діамантах, дата біля цифри 6, характерний розсип діамантів у вигляді піраміди та по 9 дорогоцінних каменів біля кріплення браслета.

Harry Winston Premier Moon Phase

Незадекларована коштовність

Коштує такий аксесуар 20465 доларів або 830 тисяч гривень. Корпус годинника зроблений із 18-каратного білого золота, синій ремінець - зі шкіри алігатора. Має фіксований базель, синій перламутровий циферблат з намистинами, стрілки з білого золота і мітки з діамантів, а також стійке до подряпин сапфірове скло.

Harry Winston Premier Moon Phase

До речі, цю коштовність Віолета Лабазюк не внесла у свою декларацію за 2023 рік. Там зазначено, що вона має лише годинник від Chopard, а її чоловікові належать два хронометри - від Breguet та Rolex, який придбав за 400 тисяч у розпал повномасштабної війни у 2022 році.

Із декларації Віолетти Лабазюк


Теги статті: ДеклараціяДекларациидекларацияХмельницька ОДАХмельницкая ОГАЛабазюк СергейЛабазюк Виолетта
Останні новини