Під Бєлгородом російський дезертир застрелив однополчан і втік зі зброєю


У Грайворонському районі Бєлгородській області РФ увечері 11 липня сталася стрілянина у пункті військової дислокації. Один із військовослужбовців відкрив вогонь по товаришах по службі: є вбиті.

Самому стрільцю вдалося втекти, прихопивши із собою кулемет Калашникова та кілька десятків набоїв. Про це повідомляє один із російських пропагандистських Telegram-каналів.

"Стрілянина у пункті військової дислокації у Бєлгородській області. Є загиблі та поранені. За попередньою інформацією, після стрілянини вночі в одному з районів Бєлгородської області оголошено план "Перехват": розшукують військовослужбовця з кулеметом Калашнікова та 70 патронами", – зазначили пропагандисти.

Пізніше вони уточнили, що стрільцем виявився 29-річний військовослужбовець Олексій Журавльов з Чебоксар, що у Чувашії. Саме його зараз шукають російські силовики.

Зброю та патрони, за новими даними, втікач кинув неподалік від місця розстрілу.

Пропагандисти також назвали попередні результати проведеної чуваським військовослужбовцем "денацифікації": двоє вбитих та один поранений.

Причиною стрілянини деякі російські ЗМІ називають "побутовий конфлікт", інші конкретизують: убивця та вбиті разом випивали.

"Джерело повідомило, що стрілянина в пункті дислокації військових у Бєлгородській області сталася через розпивання спиртних напоїв. Попередньо, двоє військовослужбовців образили товариша по службі, а той спочатку зробив їм попередження, а коли знущання повторилися, то у відповідь убив їх з кулемета і втік" , – пише "ВЧК-ОГПУ".

Тим часом провладні роспабліки стверджують, що стрільця шукають вже понад 10 годин, знайшли вони й "український слід".

"За однією з версій, він міг перетнути кордон і піти на територію України", –- стверджують пропагандисти.


Теги статті: Белгородская областьстрілянинаСтрельбаокупантиоккупантыВС РФДезертирБелгород
Останні новини