У Волинському ТЦК відреагували на стрілянину по військових у Луцьку


Волинський обласний територіальний центр комплектування (ТЦК) прокоментував інцидент зі стріляниною в ніч проти 27 серпня, унаслідок якої один із військових отримав поранення. У ТЦК попередили, що в разі повторення подібних ситуацій, військові вживатимуть заходи до ураження.

Відповідне повідомлення з’явилося на Facebook-сторінці Волинського обласного ТЦК.

У відомстві нагадали, що напад стався в ніч проти 27 серпня — невідомий відкрив вогонь по посту охорони Луцького ОМТЦК, внаслідок чого старший солдат М. отримав поранення. Чоловік наразі перебуває на лікуванні в госпіталі.

Також зазначається, що солдати роти охорони "діяли рішуче відповідно до обставин і відкрили вогонь у відповідь", проте злочинцю вдалося втекти. Наразі його розшукують правоохоронні органи.

У повідомленні підкреслюється, що ТЦК є режимним обʼєктом, і в разі загрози життю військовослужбовці вживатимуть вогонь на ураження.

"Усі любителі стріляти у військових понесуть відповідальність згідно з чинним законодавством. Правоохоронні органи вже зайнялися пошуком стрільців, і будьте впевнені — їх знайдуть", — наголошують у Волинському ТЦК.

Також вказується, що особовому складу всіх ТЦК доведено, що у випадку загрози життю слід відкривати вогонь на ураження.

"Жарти закінчилися. Хотіли по закону? Буде все по закону", — ідеться в повідомленні.


Теги статті: СтрельбастрілянинаТЦКЛуцькЛуцк
Останні новини