ЗСУ просунулися у Глушківському районі Курської області


Згідно з даними вашингтонських аналітиків ISW, ЗСУ продовжують наступ на південній окраїні Веселого, неподалік від Нового Пути та Медвежого в Курській області.

ЗСУ досягли успіху в Глушківському районі Курської області, тоді як російські сили, за деякими даними, нещодавно відновили контроль над територіями в цьому районі станом на 15 вересня. Про це повідомляє "Інститут вивчення війни" у зведенні від 15 вересня.

Один із російських військових кореспондентів 14 вересня заявив, що ЗСУ просунулися до південно-східної околиці Вольфіно (на південний захід від Глушкового).

Карта DeepState: ЗСУ просунулися в Курській області

15 вересня також з’явилася інформація, що ЗС РФ відновили контроль над Веселим, але ISW цього не підтверджує. Згідно з російськими джерелами, українські сили продовжують наступальні дії на південній окраїні Веселого, поблизу Нового Шляху і Медвежого.

Також повідомлялося, що ЗСУ продовжують атаки в Любимівці та околицях, біля Малої Локні 14 і 15 вересня.

Карта ISW: ЗСУ просунулися в Курській області

Нещодавно ЗС РФ просунулися на українському виступі в Курській області та, за інформацією ISW, нещодавно відновили контроль над одним населеним пунктом. Геолокаційні кадри від 14 і 15 вересня свідчать, що ЗС РФ просунулися у полях на схід від населеного пункту 10-й Жовтень і незначно — на захід від Любимівки.


Теги статті: Курская областьПрорив кордону в Курській областіКурська областьЗСУВСУНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійна
Останні новини