Загарбники скинули КАБи на Костянтинівку: є загиблий і поранені


24 вересня російські окупаційні війська вчинили напад на Костянтинівку в Донецькій області. В результаті ворожого обстрілу загинув один чоловік, двоє отримали поранення.

Про це повідомили голова Донецької обласної адміністрації Вадим Філашкін та представники Донецької обласної прокуратури. Як стало відомо, російські військові скинули на місто дві керовані авіабомби "КАБ-250" з безпілотного літального апарату.

В епіцентрі вибухів опинилася котельня комунального підприємства, де працювала ремонтна бригада. На місці загинув 39-річний чоловік від смертельних травм.

Двоє його колег, віком 37 та 39 років, отримали мінно-вибухові травми та осколкові поранення стегон і очей. Їм була надана медична допомога.

У результаті атаки окупантів було пошкоджено будівлю котельні, допоміжні приміщення та трубопровід.

Під наглядом Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів і звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).


Теги статті: ПострадавшиеПостраждаліПогибшиеНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаКонстантиновкаКАБ
Останні новини