На Бєлгородщині поскаржилися на атаку дронів


У ніч на 3 жовтня в Бєлгородській області Російської Федерації пролунали сильні вибухи. Місцеві жителі повідомили, що регіон зазнав масованої атаки українських безпілотників.

Чиновники, за звичаєм, доповіли про "задовільну роботу ППО", а займання назвали наслідками падіння "фрагментів". Про це інформують російські Telegram-канали.

Губернатор В’ячеслав Гладков повідомив, що в небі над Бєлгородом та Бєлгородським районом з вечора 2 жовтня діяла система протиповітряної оборони. Пізніше він сказав, що внаслідок падіння частин безпілотників у Бєлгороді "загорілося сміття на даху гаража", а в селі Ближня Ігуменка на території приватного домоволодіння сталася пожежа в лазні.

В подальшому Гладков висловив занепокоєння, що поранення отримав цивільний мешканець у селі Ясні Зорі. За версією губернатора, безпілотник нібито здійснив атаку на легковий автомобіль, в результаті чого чоловік з осколковими пораненнями передпліччя, спини і поверхневими ранами стегна був госпіталізований.

В Міністерстві оборони РФ заявили, що вночі засобами ППО було перехоплено та знищено 113 українських безпілотних літальних апаратів. Відповідно до повідомлення відомства, 73 БПЛА знищено над територією Бєлгородської області, 25 БПЛА – над територією Воронезької, 14 БПЛА – над територією Курської і один над територією Брянської областей.


Теги статті: БПЛААтакаВзрывВибухРосіяРоссияБелгородская область
Останні новини