Медведєв істерить через пропозицію депутата ВРУ перенести війну на територію Білорусі


Заступник секретаря Радбезу РФ Дмитро Медведєв, відомий своїми неадекватними коментарями і ядерними погрозами на адресу багатьох країн, знову впав у запаморочення після пропозиції народного депутата Олега Дунди перенести війну на територію Білорусі.

При цьому він почав підбурювати режим диктатора Олександра Лукашенка застосувати проти України тактичну ядерну зброю.

"Ну тоді в Олександра Григоровича (Лукашенка) буде повна підстава звернутися до Росії для використання розміщеної в Білорусі ТЯО. І йому буде важко відмовити у задоволенні побачити вогники в Києві", - марить Медведєв.

Що пропонує нардеп Олег Дунда

Раніше про необхідність зміщення війни не тільки на територію Росії, а й у Білорусь заявив депутат Верховної Ради України Олег Дунда.

Дунда пояснив, що для проведення в Білорусі такої ж операції, як у Курській області, потрібно, щоб хтось "був в обозі", щоб хтось із білорусів був готовий взяти на себе владу і управління територіями.

Таким лідером може бути Світлана Тихановська або інша людина. Головне, щоб цього лідера підтримали закордонні партнери і щоб суспільство прийняло його на час до проведення демократичних виборів, вважає нардеп.


Теги статті: БеларусьБілорусьРоссияРосіяВойнаВійнаЛукашенко АлександрЛукашенкоМедведев ДмитрийМедведевДмитрий МедведевДунда Олег
Останні новини