Офіцер ЗСУ поділився причинами, чому російські військові часто скоюють самогубства на передовій


За словами Юрія Федоренка, більшість "кадировців" становлять так звані "війська примусу". Вони з’являються там, де у росіян виникають проблеми з дисципліною, вичерпався ударно-штурмовий потенціал, тож до лав набирають усіх, кого можна залучити, аби не знижувати темпів наступу.

На Харківщині російські війська намагаються зосередити майже 45-тисячне угруповання. Про це "24 каналу" розповів командир батальйону ударних БпАК "Ахіллес" 92-ї ОШБр Юрій Федоренко.

Він повідомив, що поблизу Липців також були помічені підрозділи "кадировців". Їх рідко залучають у російській армії до виконання ударно-штурмових задач.

Отже, за словами Федоренка, "кадировці" можуть брати участь у диверсійно-розвідувальних операціях. Серед них є також навчені бійці. Вони займаються також розвідкою за допомогою БПЛА.

Однак, як заявив військовий, більшість "кадировців" складають так звані "війська примусу". Вони з’являються там, де у росіян виникають проблеми з дисципліною, вичерпався ударно-штурмовий потенціал, тому до лав набирають усіх, кого можна залучити, щоб не знижувати темпів наступу.

Військовий заявив, що у "кадировців" є дозвіл на застосування примусу в російських військах і ПВК.

"Зокрема на демонстративне побиття, фізичні покарання і навіть страти", — підкреслив Федоренко.

Він зазначив, що росіяни рідко здаються в полон. Це тому, що серед них проводяться агітаційні кампанії. Їм розповідають про те, що українці нібито катуватимуть їх. Однак є ще одна причина — вони бояться повертатися до своїх.

"Навіть після того, як окупанти отримують легкі поранення на полі бою, дуже рідко вони повертаються до своїх. Іноді ворог обирає пустити собі кулю в лоб, бо так легше потрапити в пекло, ніж повернутися до "кадировців", які їх заб’ють", — пояснив командир батальйону.


Теги статті: ПередоваяНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуФедоренка ЮрийСамоубийствоСамогубствооккупантыфронтВойнаВійнаокупанти
Останні новини