В Одесі розслідують обставини смерті двох чоловіків

Читать на русском
В Одесі розслідують обставини смерті двох чоловіків
В Одесі розслідують обставини смерті двох чоловіків

В Одесі юнак убив знайомого, а після – наклав на себе руки. Ось що стало відомо виданню « Кримінал ».

Як повідомляють джерела, до поліції надійшла інформація про те, що у дворі одного з багатоповерхових будинків, розташованих у провулку Успенському, виявлено тіло чоловіка без ознак життя. Поліцейські, які прибули на місце події, встановили особу загиблого – ним виявився 22-річний місцевий житель, який напередодні подав до поліції свідомо хибне повідомлення про скоєння щодо нього розбійного нападу.

Під час з’ясування обставин смерті юнака та огляду його житла співробітники поліції виявили у квартирі тіло ще одного чоловіка – 39-річного місцевого мешканця – з ножовими пораненнями. Також у квартирі були виявлені ознаки боротьби та ніж зі слідами крові.

За попередньою версією слідства, власник житла через численні боргові зобов’язання вбив у власній квартирі знайомого і, щоб пояснити рани на руках, отримані під час боротьби з постраждалим, повідомив у поліцію про те, що на нього напали двоє незнайомців із ножем, порізали йому руки та відібрали ноутбук (як було встановлено, ноутбук юнак здав у ломбард сам ще наприкінці липня).

Коли ж правоохоронцями було встановлено, що заявник інсценував злочин, він вирушив додому і наклав на себе руки, викинувшись з балкона квартири, розташованої на шостому поверсі.

У зв’язку із подією відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частиною 1 (Умисне вбивство) КК України. Призначено проведення низки експертиз.

На місці працювали судово-медичні експерти, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

Дата і час 19 серпня 2022 г., 15:07     Переглядів Переглядів: 2323