"Замучаються пил ковтати": Медведєв пригрозив Америці розвалом ООН

Читать на русском
"Замучаються пил ковтати": Медведєв пригрозив Америці розвалом ООН
"Замучаються пил ковтати": Медведєв пригрозив Америці розвалом ООН

За словами російського політика, США можливо намагаються "зламати" повноваження країн — постійних членів Ради безпеки ООН.

Така спроба робиться в "зоологічному антиросійському чаді".

Колишній президент РФ Дмитро Медведєв попередив США про те, що ООН може очікувати та сама доля, що й Лігу Націй, якщо продовжаться спроби "зламування" повноважень країн постійних членів Ради безпеки Організації. Про це він написав у своєму Telegram-каналі

У повідомленні Медведєва, який обіймає посаду заступника голови Ради безпеки РФ, йдеться про те, що керівництво США пропонує певні компроміси в плані реформування Ради Безпеки ООН, що, за твердженнями політика, може призвести до розвалу самої Організації.

"Компроміси бувають різні, - пояснив екс-президент. - Якщо йдеться про спробу зламування повноважень постійних членів Радбезу, що робиться США в зоологічному антиросійському чаді, то тут вони замучаються пил ковтати".

В іншому випадку, додав російський чиновник, ООН може чекати доля "збанкрутілої Ліги Націй".

Ліга Націй

Метою цієї міжнародної організації, яка проіснувала з 1919-го по 1946-й рр., було роззброєння, запобігання війнам, забезпечення колективної безпеки, врегулювання шляхом дипломатії міжнародних суперечок та покращення якості життя на Землі.

Дата і час 09 вересня 2022 г., 14:42     Переглядів Переглядів: 2771