"Пройшов медогляд, стою в черзі": Тарас Цимбалюк зізнався, що отримав повістку

Читать на русском
"Пройшов медогляд, стою в черзі": Тарас Цимбалюк зізнався, що отримав повістку
"Пройшов медогляд, стою в черзі": Тарас Цимбалюк зізнався, що отримав повістку

Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша", актор Тарас Цимбалюк розповів, що найімовірніше йому доведеться вирушити на фронт, відстоювати незалежність України.

Він отримав повістку, пройшов медогляд і стоїть у черзі, чекаючи дзвінка. Проте секс-символ українського кінематографа зізнався, бо він не служив в армії – боїться їхати одразу на передову.

Цією новиною знаменитість поділився в інтерв’ю зі Славою Деміним. Цимбалюк порівняв службу з акторською справою та зазначив, що в кожній професії є свої фахівці. Актор наголосив – "у кадрі" він може бути кілька діб, але армію ще не знає.

"Мені прийшла повістка. Я пройшов медогляд. Все. Я, на жаль, не мав військової кафедри, в армії я теж не служив. Я б пішов туди, де б я впевнено почував себе. Якби мене чомусь навчили, я б пішов туди", – поділився своїми думками Тарас із ведучим.

За словами чоловіка, він спокійніше сприйняв би цю ситуацію, якщо був упевнений, що спочатку його навчать усім необхідним навичкам, а потім відправлять відстоювати честь країни. Оскільки артист нічого не тямить у військовій справі, він хвилюється за своє майбутнє.

"Не боюся армії, а того, що після неї потрібно буде їхати на передок. Коли відправляють на передок людей, які, грубо кажучи, сьогодні отримали повістку, а за два тижні вони туди їдуть – це, звичайно, треш. Але як нікуди подітися". , я це допускаю. Тому я, мабуть, спокійніше б це сприйняв, якщо розкласти якісь етапи... А зараз це відро холодної води на голову", – констатує українська зірка.

Дата і час 21 січня 2023 г., 10:26     Переглядів Переглядів: 2531