На Полтавщині поліція ліквідувала банду кримінального «авторитета»

Читать на русском
На Полтавщині поліція ліквідувала банду кримінального «авторитета»
На Полтавщині поліція ліквідувала банду кримінального «авторитета»

На карбу угруповання здирництва, викрадення авто, крадіжки, знищення майна та викрадення людини.

Бандити вимагали неіснуючі борги, обкрадали квартири та викрадали автомобілі. Вони скоїли щонайменше 13 тяжких та особливо тяжких злочинів, стало відомо з повідомлення Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції.

Бандити вимагали неіснуючі борги, обкрадали квартири та викрадали автомобілі. Вони скоїли не менше 13 тяжких та особливо тяжких злочинів.

Ніхто з них не працював. Єдиним джерелом доходу членів банди були злочини: крадіжки, викрадення автомобілів, вибивання з потерпілих вигаданих боргів із погрозами розправи та знищення майна. У поліцейських є докази причетності бандитів до щонайменше 13 епізодів злочинної діяльності.

П’ятьох учасників угруповання на чолі з кримінальним авторитетом затримали у Києві та Полтаві 10 квітня. Їх відправили до СІЗО. Ще троє членів угруповання отримали підозру раніше.

Цього ж дня поліцейські провели 17 обшуків. Вилучили автомобілі, банківські картки, підроблені документи, відмички, зброю та кастети.

Учасникам угруповання повідомили залежно від їхніх дій про підозру у створенні злочинної спільноти, здирстві, викраденні авто, крадіжці, знищенні майна та викраденні людини.

crime-ua.com

Дата і час 11 квітня 2024 г., 23:42     Переглядів Переглядів: 1559