ЗС РФ намагаються прорватися під Покровськом, - Bild

Читать на русском
ЗС РФ намагаються прорватися під Покровськом, - Bild
ЗС РФ намагаються прорватися під Покровськом, - Bild

Як повідомляє Bild із посиланням на пресофіцерку 47 окремої механізованої бригади «Магура» Анастасію Блищик, російські війська ведуть наступ у районі міста Покровськ. Загарбники переважно покладаються на атаки піхоти за підтримки безпілотників.

"Той факт, що ми вже місяць не бачимо на полі бою бронетехніки, щонайменше унікальний, оскільки в окупантів закінчилося це озброєння", - повідомила пресофіцерка.

За її словами, українські безпілотники добре зарекомендували себе у боротьбі з російською технікою, тому зараз війська Росії намагаються прорвати оборону за допомогою піхотних підрозділів.

Водночас, офіцер 59-й ОМБр Цехоцький повідомляє, що ворог у кілька разів збільшив інтенсивність штурмових дій на Покровському напрямку.

"Росіяни змінили тактику наступів, проводячи штурми одночасно по всій лінії фронту. Якщо до цього ворог проводив окремі наступи, тобто штурмував одну точку, то зараз по всій лінії фронту одночасно ворог проводить штурмові дії, намагаючись продавлювати наші позиції", – пояснив він.

Інформацію про насуп росіян під Покровськом підтверджує також Генштаб ЗСУ.

Дата і час 04 липня 2024 г., 15:14     Переглядів Переглядів: 2024