В Італії розслідують смерть львів’янки, яка жила з росіянином

Читать на русском
В Італії розслідують смерть львів’янки, яка жила з росіянином
В Італії розслідують смерть львів’янки, яка жила з росіянином

В Італії трагічно загинула 33-річна львів’янка Марта-Марія Огризко. Жінка впала зі скелі й благала про допомогу свого співмешканця-росіянина, однак він її не врятував.

Про це інформує телеканал RaiNews 24.

В Італії біля підніжжя скелі виявили тіло 33-річної українки Марти-Марії Огризко. Воно лежало неподалік від трейлера, де вона жила зі співмешканцем-росіянином, який постійно з неї знущався.

Що відомо про трагічну загибель львів’янки

Марта-Марія Огризко родом зі Львова. В Італії вона проживала на вулканічному острові Іскія. Її співмешканцем був 41-річний росіянин Ілля Б. Як з’ясувалося, він неодноразово бив її, через що жінка писала заяви до поліції, але потім забирала їх і поверталася до чоловіка.

Вранці 14 липня Марту виявили мертвою в яру неподалік їхнього трейлера. Спочатку були припущення, що вона відійшла від дому, а потім впала з висоти близько двох метрів на ізольовану дорогу неподалік.

Пізніше експертиза показала, що на тілі померлої були сліди, характерні і для падіння, і для побоїв.

Шість годин ігнорував повідомлення про допомогу

Водночас про зникнення Марти росіянин нібито повідомив сам. Після допиту й перевірки його телефону з’ясувалося, що жінка просила його про допомогу: дзвонила та надсилала повідомлення у WhatsApp. Усі ці прохання він ігнорував упродовж шести годин, поки вона помирала.

"Згідно з даними перевірки мобільного телефону, яким користувався 41-річний чоловік, жінка відправила своєму партнерові серію дзвінків і повідомлень у другій половині дня в суботу, 13 липня. Це були відчайдушні прохання про допомогу", – пишуть італійські видання.

Попри те, чоловік нічого не зробив, аби врятувати жінку.

Бив та ізолював від родини

На допиті росіянин розповів, що в ніч на 14 липня він вийшов на пошуки своєї співмешканки і знайшов її у траві ще живою. Він нібито сказав жінці, що "їй доведеться спати там".

Відомо, що росіянин та українка постійно сварилися. Зазначається, що росіянин неодноразово нападав на жінку, бив кулаками, погрожував їй смертю. Також він ізолював її від власної родини, бо вони є громадянами України. У кількох випадках жінці довелося звернутися по допомогу до відділення невідкладної допомоги.

Дата і час 20 липня 2024 г., 15:53     Переглядів Переглядів: 1513