Переможець у Пенсильванії стане президентом США, – Клімкін

Читать на русском
Переможець у Пенсильванії стане президентом США, – Клімкін
Переможець у Пенсильванії стане президентом США, – Клімкін

Дипломат і міністр закордонних справ України у 2014–2019 роках Павло Клімкін в інтерв’ю Radio NV роз’яснив, що означає для американців те, що президент України Володимир Зеленський розпочав свій візит до США з відвідин заводу з виробництва боєприпасів у Пенсильванії.

Коментуючи в ефірі Radio NV публічне дистанціювання представників Республіканської партії США від Володимира Зеленського, Клімкін зазначив один з важливих чинників цього, який він помітив в оточенні кандидата у президенти США Дональда Трампа, а саме те, що президент України почав свій візит з відвідин заводу боєприпасів у Пенсильванії.

 «По-перше, цей завод розташований у Скрентоні – це місто, де народився Байден, це його рідне місто. Для американців у цьому є своя символіка, для нас з вами зрозуміло, що ні. По-друге, станом на сьогодні виглядає так, що Пенсильванія – абсолютно критичний штат для майбутніх президентських виборів. З імовірністю приблизно 85–90%: хто виграє в Пенсильванії, той стає президентом», — пояснив ексголова МЗС України сприйняття цих відвідин республіканцями.

За його словами, у команді Трампа є люди, які сприймають відвідування Зеленським заводу в Пенсильванії як «певний пас демократам».

 «Син Трампа навіть намагався щось написати у своїх соціальних мережах», — зазначив Клімкін.

Дата і час 25 вересня 2024 г., 23:02     Переглядів Переглядів: 1645