У Миколаєві "смотрящий" за СІЗО "Джем" зламав ніс та щелепу "бродязі" "Квадрату"

Читать на русском
У Миколаєві "смотрящий" за СІЗО "Джем" зламав ніс та щелепу "бродязі" "Квадрату"
У Миколаєві "смотрящий" за СІЗО "Джем" зламав ніс та щелепу "бродязі" "Квадрату"

Наприкінці вересня 2024 року в стінах Миколаївського слідчого ізолятору стався конфлікт між арештантами, внаслідок якого 33-річний кримінальний авторитет Ігор Джемерчук на прізвисько "Джем", що вважається так званим "смотрящим" за установою з боку представників злочинного світу, під час бійки зламав ніс 57-річному "бродязі" Сергію Кругликову на прізвисько "Квадрат".

Факт відповідного інциденту, нюанси якого першим висвітлив Telegram-канал "Мультличности", підтверджують обізнані співрозмовники Dетектив-Info.

Згідно з оприлюдненою версією, з’ясування стосунків між поважними достойниками спричинила оказія, коли протягом останніх місяців "Квадрату" з неоголошених в тюремній ієрархії причин не надходили замовлені ним передачі з волі, які включають в себе, серед іншого, речі на кшталт засобів зв’язку та інших "смаколиків". Надалі "Джем" буцімто передав Кругликову певний девайс, однак, зокрема, через його якість та стан, відмовився його забирати (ба більше - буцімто вже отримавши за іншими каналами необхідну для зв’язку річ в "нульовому стані").

Надалі у внутрішньому дворі СІЗО "смотрящий" та "бродяга" зустрілися особисто, й за наявності численної групи підримки ледь не вдвічі молодший "Джем" "розібрався" з "Квадратом". Наслідками рандеву стали зламані ніс та щелепа Кругликова.

 qhiqqhiueixrant

Відомо, що за наслідками інциденту "Квадрат" нібито звернувся до "старших братів" з метою розв’язання суперечки. За інформацією інсайдерів миколаївського Telegram-каналу, після набуття резонансу в конфлікт побічно вже втрутилися можновладці. Втім, вважати ситуацію вирішеною остаточно наразі зарано.

Дата і час 03 жовтня 2024 г., 12:54     Переглядів Переглядів: 2406