АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Через рейдерство Ізраїль відмовивсь інвестувати в оборону України

Читать на русском
Через рейдерство Ізраїль відмовивсь інвестувати в оборону України
Через рейдерство Ізраїль відмовивсь інвестувати в оборону України

Одна з ізраїльських компаній хотіла інвестувати у виробництво в Україні легких сучасних бронежилетів. Однак їй довелося відмовитись від цих планів через високий ризик рейдерського захоплення підприємства. Про це в інтерв’ю виданню "Хадашот" розповів ізраїльський волонтер, інструктор Бригади швидкого реагування Нацгвардії Цві Аріель.

За його словами, Ізраїль був готовий інвестувати великі кошти у виробництво легких бронежилетів найвищого класу захисту – 6А. "Одна пластина важить всього 1,9 кг і може зупинити бронебійну кулю, яку випустили зі снайперської гвинтівки", – каже ізраїльський інструктор.

За словами Аріеля, без такого унікального виробництва Україна залишилась через високий рівень рейдерства в країні – ізраїльська компанія просто побоялася, що її виробництво зможуть відібрати. "Спеціальний підрозділ з вивчення ризиків був категорично проти, попередивши директора про небезпеку рейдерського захоплення такого підприємства", – каже Цві Аріель.

Нагадаємо, з початку року Україною прокотилась хвиля рейдерських захоплень великих підприємств. В причетності до захоплень звинувачують депутата від "Народного фронту" Сергія Пашинського. Крім того, Пашинський контролює оборонний комплекс України та постачання для армії. Ймовірно, що небезпеку для себе ізраїльська компанія відчула саме з боку цього депутата та його рейдерської групи. 


Теги: УкраинаРейдерствоИзраиль

Дата і час 26 жовтня 2016 г., 10:12     Переглядів Переглядів: 1759
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.264811