АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 19°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

Москаль - Забужко: Навіщо збурювати ситуацію?

Читать на русском
Москаль - Забужко: Навіщо збурювати ситуацію?
Москаль - Забужко: Навіщо збурювати ситуацію?

Губернатор Закарпаття відреагував на гучні заяви відомої української письменниці щодо п`ятої колони Угорщини в регіоні.

Письменницю Оксану Забужко закликали звернутися до СБУ, та надати конкретну інформацію щодо дестабілізації ситуації в Закарпатті.

Про це стало відомо з посилання на офіційний сайт голови Закарпатської ОДА Генадія Москаля. Там, зокрема, йдеться про таке: "Людина, яка більше двадцяти років взагалі не була на Закарпатті, розповідає різні страшилки. Наприклад, що "Закарпаття так само готували під Орбана, як Донбас під Путіна", що "бабло виписане, машина запущена, коліщатка крутяться", що "сепаратізация Закарпаття - це технологія, що на Береговщині "на кожному будинку - буквально - без перебільшень, меморіальні дошки угорцям", й іншу нісенітницю".

Москаль вважає: "страшилки" Забужко не мають під собою жодного підгрунтя. "Якщо пані Забужко має відомості, що розроблявся сценарій або план по відриву Закарпаття від України, нехай розповість про це компетентним органам на центральному рівні. Тому що ні обласна держадміністрація, ні силові структури в області про це не знають, а за уявленням письменниці, сплять і бачать уві сні, як прокинутися у складі Угорщини", - додав він. Губернатор обурюється: "Скільки можна особам, які абсолютно не знають Закарпаття, поширювати про нього всякі дурощі і представляти нас сепаратистами або зрадниками? Навіщо розхитувати ситуацію різними некомпетентними заявами? Коли немає розуміння, як люди століттями живуть в багатонаціональному краї, то треба хоч би мати елементарну совість!"

Андрій Коваленко


Теги: Коваленко АндрейЗакарпаттяЗабужко ОксанаМоскаль

Дата і час 10 квітня 2017 г., 16:17     Переглядів Переглядів: 2255
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.074578