АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

У Петербурзі прогримів вибух: Містяни в шоці

Читать на русском
У Петербурзі прогримів вибух: Містяни в шоці
У Петербурзі прогримів вибух: Містяни в шоці

Жителі півночі Петербурга повідомляють в соціальних мережах про сильний вибух, який сьогодні близько полудня пролунав у місті, передають Патріоти  України з посиланням на Новости  Санкт-Петербурга.

Численні повідомлення про подію з’являються в соціальних мережах, пише ІА “Росбалт”. За словами очевидців, в районі площі Мужності і Цивільного проспекту трясло скло в будинках і одночасно спрацювали автомобільні сигналізації. “Трясло будинок на Суздальському”, “На площі Мужність бахнуло нормально, я аж підстрибнула”, “В 30 кілометрах за Зеленогірському теж було чутно. Ще як … І гул після цього, низький, техногенний”, – пишуть очевидці.

За словами городян, в районі Цивільного проспекту і Чорної річки також були помічені три вертольоти, один з яких нібито приземлився в стороні Політехнічної вулиці. Повідомлення про вибух також надходять з Сестрорецька і Приморського району. Деякі описують його як гучний хлопок, пише «Фонтанка.ру». “Сильний хлопок, відчутна вибухова хвиля по стіні будинку.

Ехо на кілька км, чув на Луначарського, 88-1, в 11:20. Займання і диму не спостерігаю”, – повідомляє читач Борис. “У 11:16 в районі вул. Вербної було чути звук, схожий на вибух. Сильний звук супроводжувалося відчутною вібрацією будівель”, – повідомляє очевидець подій Гліб. “На півночі, в районі Виборзького шосе, стався сильний вибух, чутно було навіть у Енколово.

Після вибуху протягом 1-2 хвилин – сильний гул, як ніби газопровід вибухнув”, – додає третій очевидець подій. В ГУ МНС РФ по Петербургу не підтвердили цю інформацію, додавши, що не отримували жодних тривожних повідомлень з цього приводу. Зазначимо, що сьогодні ряд військових частин і з’єднань Балтійського флоту, Південного військового округу, а також Повітряно-десантних військ приведені у вищий ступінь бойової готовності в рамках стратегічної командно-штабного тренування.


Джерело: http://patrioty.org.ua/


Теги: ВзрывСанкт-Петербург

Дата і час 17 березня 2015 г., 16:08     Переглядів Переглядів: 4626
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.069839