АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Силовики провели навчання в шести районах Херсонщини на терористично вразливих об’єктах

Читать на русском
Силовики провели навчання в шести районах Херсонщини на терористично вразливих об’єктах
Силовики провели навчання в шести районах Херсонщини на терористично вразливих об’єктах

Українські силовики провели планове багатоетапне антитерориcтичне тренування на території шести районів Херсонщини на території, зокрема, терористично уразливих і стратегічно важливих об’єктів критичної інфраструктури області.

Про це у вівторок, 1 вересня, відзвітували у пресцентрі Служби безпеки України.

Зазначається, що силовики відпрацьовували, зокрема, навчання на: одному із військових об’єктів ЗСУ; Каховської ГЕС; Каховського судноплавного шлюзу; споруді Північно-Кримського каналу.

“За сценарієм тренувань умовні диверсанти намагалися вчинити низку диверсійно-терористичних актів на стратегічних об’єктах Херсонщини через незаконне проникнення на них та мінування приміщень та обладнання“, – йдеться в повідомленні.

 tdiqtidqridkant

 

Зазначається, що під час навчань перевірили рівень захищеності об’єктів критичної інфраструктури, готовності їх адміністрацій, служб безпеки та охорони, місцевих підрозділів правоохоронних органів, спеціальних служб та інших воєнізованих формувань до реагування на надзвичайні події та усунення наслідків можливих терористичних атак.

У тренуваннях взяли участь співробітники ГУ СБУ в АР Крим, Національної та патрульної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, військовослужбовці Національної гвардії і Держприкордонслужби, підрозділи Збройних сил України, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

“За результатами проведених тренувань координаційна група АТЦ наразі надає відповідні методичні рекомендації з урахуванням специфіки діяльності кожного об’єкта для удосконалення систем їх захисту та бере на контроль усунення виявлених недоліків”, – додали в пресцентрі СБ.


Теги: СБУвійськові навчанняХерсонська область

Дата і час 01 вересня 2020 г., 17:44     Переглядів Переглядів: 996
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
2.755143