АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

У «ДНР» введуть власні автомобільні номерні знаки

Читать на русском
У «ДНР» введуть власні автомобільні номерні знаки
У «ДНР» введуть власні автомобільні номерні знаки

Вже з 26 травня у самопроголошеній «Донецькій народній республіці» будуть вводитись номерні знаки та водійські посвідчення «республіканського» зразка. Про це повідомив начальник Управління ДАІ МВС «Республіки», полковник поліції Володимир Єфімов.

Новину передає «Преса України».

«Порядок реєстрації автомобіля для отримання нових державних номерів передбачає звернення громадянина республіки в МРЕВ, де він пише заяву і оплачує квитанцію про реєстрацію. Після перевірок всіх баз даних будуть видаватися номерні знаки зразка Донецької Народної Республіки", — заявив Єфімов, додавши, що обов’язкової заміни українських автомобільних номерів не передбачено.

Також він проінформував про вигляд номерних знаків різних типів транспорту. Так, і звичайні реєстраційні знаки в «ДНР» будуть білого кольору з цифрами і літерами з позначенням «Республіки» латиницею — DPR, співробітники МНС будуть мати чорні номери, МВС — сині, машини пасажирських перевезень будуть оснащені жовтими номерами.

Нагадаємо, на теренах Східної України, які підконтрольні терористам з «донецької народної республіки» досить оригінально «працює» місцева дорожня «поліція», яка вже не українська ДАІ, але ще не російське «ДПС».

Найбільш, мабуть, цікавим є те, що в терористичній «днр» ДАІшником» (або «ДПСником) є абсолютно кожен бойовик, у якого є зброя в руках.

http://uapress.info


Теги: ДНРНомерные знаки

Дата і час 22 травня 2015 г., 19:23     Переглядів Переглядів: 7765
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.269175