АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 18°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 12°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

У Кривому Розі сталася стрілянина у дворі багатоквартирного будинку

Читать на русском
У Кривому Розі сталася стрілянина у дворі багатоквартирного будинку
У Кривому Розі сталася стрілянина у дворі багатоквартирного будинку

Увечері у суботу, 18 лютого, у Кривому Розі на Дніпропетровщині чоловіки вчинили стрілянину у дворі багатоквартирного будинку. Інцидент стався у Металургійному районі.

За результатами поліцейської спецоперації зловмисників було затримано. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Дніпропетровській області у Facebook .

Правоохоронці розповіли, що конфлікт виник між двома місцевими жителями – водіями автомобілів KIA та BMW. Суперечка закінчилася стріляниною – чоловіки відкривали вогонь з помпової рушниці та пістолета.

На щастя, ніхто із людей не постраждав. Учасників конфлікту – двох чоловіків віком 31 та 30 років – затримали співробітники відділу кримінальної поліції разом із патрульними поліцейськими. Було вилучено зброю, яка стала знаряддям злочину.

У Кривому Розі сталася стрілянина у дворі багатоквартирного будинку: учасників конфлікту затримано. Фото і відео eiqruidehirzant
У Кривому Розі сталася стрілянина у дворі багатоквартирного будинку: учасників конфлікту затримано. Фото і відео

Затриманих чоловіків доставили до відділення поліції. "Вирішується питання про їх затримання у порядку ст. 208 КПК України. Тривають слідчі заходи", - зазначили у поліції.

Наразі всі деталі події встановлюють правоохоронці. За фактом стрілянини у Кривому Розі відкрили два кримінальні провадження: за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) та за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

У Кривому Розі сталася стрілянина у дворі багатоквартирного будинку: учасників конфлікту затримано. Фото і відеоУ Кривому Розі сталася стрілянина у дворі багатоквартирного будинку: учасників конфлікту затримано. Фото і відео


Теги: КонфліктІнцидентСтрельбастрілянинаДніпропетровська областьКривий РігКривой Рог

Дата і час 19 лютого 2023 г., 08:54     Переглядів Переглядів: 2631
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.464675