АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Росіянку в Європі не пустили в літак через громадянство

Читать на русском
Росіянку в Європі не пустили в літак через громадянство
Росіянку в Європі не пустили в літак через громадянство

Авіакомпанія Lufthansa відмовила у перельоті росіянці через її громадянство. Жінка мала летіти з Бремена до Франкфурта, потім – до Таллінна, а звідти вже добиратися до Росії. Проте громадянці країни-терориста повідомили, що проїзд через Естонію їй та її співвітчизникам заборонено.

Росіянка влаштувала істерику у соцмережах. У Telegram-каналі "Естонія-Росія" вона почала скаржитися на авіакомпанію, а також цікавитись, чи можна "обдурити" систему.

"Я сиджу в аеропорту Бремена і маю летіти в Таллінн, щоб далі їхати до Росії. Проживаю у Німеччині і маю посвідку на постійне проживання. Мене не садять на літак Lufthansa і кажуть, що всім громадянам Росії заборонено проїзд через Естонію! Навіть із постійною посвідкою на проживання. Куди можна дзвонити чи писати у цей час в Естонії? До літака 2 години, і зараз 5 ранку", – поскаржилася мешканка держави-окупанта.

За словами росіянки, співробітники авіакомпанії сказали їй, що чекають на електронний лист з Естонії, після отримання якого зможуть пустити її (або ні) на рейс. Проте туристка пізніше повідомила, що не стала чекати і повернулася до Франкфурта, звідки знову спробує потрапити до РФ, але вже через Гельсінкі.

"Я взагалі не очікувала такого ставлення від Lufthansa", – в істериці коментує жінка інцидент.

На допомогу громадянці країни-агресора у коментарях поспішили її співвітчизники, які навчилися "обманювати" європейські авіакомпанії та інші структури, просто не показуючи свій паспорт.

"Не знаю, як в Естонії, а в Латвії є закон про документи, що засвідчують особу. У ньому сказано, що у персони, яка проживає з ППП, єдиний документ, що засвідчує особу, – це карта ППП. Тобто, в теорії, я в Латвії ніде свій паспорт не використовую. І всі держоргани теж дивляться лише карту", "В Естонії паспорт лише на прикордонному пункті використовую, скрізь карти вистачає", "Всередині Естонії достатньо самої карти ППП, паспорт потрібен для подорожей", – коментують росіяни.


Теги: ЕстоніяЭстонияСанкцииІнцидентИнцидентЕвросоюзЄвросоюзРоссия

Дата і час 30 серпня 2023 г., 16:38     Переглядів Переглядів: 2112
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.157059