АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Ігнат пояснив, чому окупанти під час одного вильоту використовують більше літаків, ніж ракет

Читать на русском
Ігнат пояснив, чому окупанти під час одного вильоту використовують більше літаків, ніж ракет
Ігнат пояснив, чому окупанти під час одного вильоту використовують більше літаків, ніж ракет

Під час масованих ракетних атак по Україні росіяни часто піднімають у небо більше літаків, ніж запускають ракет. Це свідчить про те, що під час бойових вильотів ворог одночасно тренує льотний склад.

Окупанти здійснюють імітаційні пуски, а також тренуються виходити на пускові рубежі та повертатися на аеродроми. Про це в ефірі телемарафону розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

За його словами, під час останнього ракетного удару по Україні окупанти підняли у небо 9 бомбардувальників, але запустили лише 7 ракет. Це свідчить про відпрацювання ворогом тактичних прийомів.

"Вони часто використовують більше літаків, ніж випущено ракет. Багато запитували, чому 9 літаків було і всього 7 ракет випущено. Це не просто завдання удару, це також відпрацювання тактичних прийомів – імітаційних пусків, які вони також проводять, залітаючи в зону пуску на Каспій. Так тренується льотний склад виходити на рубіж пуску ракет", – сказав Ігнат.

Крім того, він додав, що російські окупанти використовують за місяць до 100 ракет для ударів по Україні. Це свідчить про те, що запаси високоточного озброєння в РФ значно скоротилися.

"Ми бачили звіт Головного управління розвідки, скільки цих ракет вони виготовляють за місяць і скільки зараз мають у наявності. Нещодавно представник ГУР говорив про цифру 585, це всіх разом – і балістичних, і крилатих. Тому не можуть вони собі дозволити на цей час запускати більше ракет. Уже за статистикою дивимося, що до 100 ракет на місяць вони використовують для атак по нашій державі", – зазначив Ігнат.

Також він додав, що росіяни не мають потреби будувати нові або модернізувати наявні бомбардувальники. В агресора є десятки літаків, які можуть застосовуватися для завдавання ракетних ударів по Україні.


Теги: Ракетные ударыРакетні удариВС РФЗСУВСУИгнат ЮрийНапад Росії на УкраїнуВойнаВійна

Дата і час 07 вересня 2023 г., 11:55     Переглядів Переглядів: 2347
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.598948