АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 18°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 12°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

Олександр Слобоженко та «протекція» СБУ

Читать на русском
Олександр Слобоженко та «протекція» СБУ
Олександр Слобоженко та «протекція» СБУ

Як відомо, Олександр Слобоженко всього у своєму житті досяг сам — це факт.

Він заснував арбітражну компанію Traffic Devils (TD) і щільно зайняв гемблінгову нішу. Гроші потекли бурхливим потоком. Згодом основними клієнтами TD стали Parimatch, PinUp та Cosmolot. За його словами, місячний оборот компанії становить $1 млн., а середній чистий прибуток від $500 до $600 тис.

 eiqrxiqztidqxant

Однак гроші зіграли з ним злий жарт: коли тобі трохи за 20, складно встояти і не кричати на кожному кутку, що ти король світу. Соцмережі Слобоженка забиті дорогими покупками, речами та подорожами.

Наприклад, Слобоженко зізнався, що схиблений на преміальних машинах. У його колекції є Ferrari SF90, Mercedes-Benz S500 Long, Lamborghini Huracan EVO, McLaren 650S Spyder і таке інше. У кращі роки, якщо вірити його соцмережам, загальна вартість його автопарку становила близько $2 500 000.

Але все хороше колись закінчується. Сашко дуже хотів, щоб його помітили і тому влітку 2020 року податкова відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 212 КК України – ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах. У нього вдома провели обшуки, потім заскочили до родичів та друзів, а у фіналі відвідали київський офіс. За словами Слобоженка, через ці неприємності він почав випивати та їздити з кортежем охорони.

Потім сталося диво, і СБУ, яке приходило до Traffic Devils двічі та вело зовнішнє спостереження, «раптом» зникло. Сашко знову повернувся до колишнього солодкого життя, а ось у його клієнтів раптово почалися проблеми. Наприклад, основний клієнт Traffic Devils PariMatch впав після того, як хтось злив належним органам інформацію, що рекламний трафік PM йде в основному на позиції наших бійців. Пізніше проблеми почалися й у відомої контори Сosmolot, до якої також прийшли з обшуками.

Єдиний із великих гравців, хто ще купує послуги Traffic Devils, це PinUP. Але, якщо судити з тенденції, і цю лавочку скоро прикриють.

Чи можна на 100% сказати, що Сашко працює на СБУ? Ні, але факти кажуть за себе. Наприклад, його кілька разів бачили у компанії співробітників ДКІБ. Він не ховаючись поводився з ними, як зі старими друзями.

Натомість, за злив інформації Слобоженко отримав не лише кримінальну справу на гальмах, а й службову перепустку за кордон, а також ексклюзивний привілей їздити злітною смугою і паркуватися прямо в ангарі Антонова.

Паралельно, щоб розвивати свій канал RichRussianKids, йому дуже потрібні нові клієнти. Саме для цього Сашко разом зі своєю свитою полетів на Європейський саміт SiGMA 2023. Ну, а оскільки бізнес-клас — це для лохів, то Слобоженко зняв Embraer Legacy 650/650E і заплатив за 3 години польоту близько $33 000.

Доторкнутися до багатого життя Слобоженко покликав із собою ще кількох людей. Серед них особливо вирізняється Вікторія Бакалова, PR in Affiliate marketing. Дівчина, серед іншого, любить фоткатися із золотими умивальниками та унітазами з підігрівом.

На Сігмі Слобоженко шукав клієнтів і після нагородження підкотив до співробітників GGBet. Окрім нескінченного трафіку та золотих гір, у тому числі пропонувалися послуги з протекції бізнесу своїми людьми та те, що він допоможе вирішити поточні труднощі. Проте після нетривалої розмови ті відмовилися.

Однак після Сігми Слобоженко не заспокоївся і проблеми у GGBet дійсно почалися у вигляді хвилі замовних публікацій, що псують репутацію. До обшуків, як у Cosmolot, ще не дійшло, але петиція до президента з істеричним закликом закрити контору вже є, зараз там трохи більше 2500 голосів.

Єдина проблема: Слобоженко не врахував, що GGBET не пальцем роблені: обтрусяться і підуть далі, як кажуть, і не таке переживали. Ну а Сашко, з відходом останнього клієнта, втратить протекцію СБУ і знову матиме купу проблем із законом та бізнесом.

Нагадаємо, раніше ми вже писали, що нещодавно Слобоженко «видав» у Мережу ролик про його «патріотичний» день народження, де нібито зібрали тисячі доларів на ЗСУ, але насправді вийшло навпаки — люди побачили молодого хлопця, який гуляє без гальм у компанії таких самих друзів, не обтяжених інтелектом та словниковим запасом.

А за кілька тижнів Слобоженко купив квартиру в Києві за 700 тисяч доларів. Зрозуміло, що походження грошей на покупку цієї квартири вкрай "мутне".

Джерело: ОРД


Теги: Affiliate marketingСБУGGBetБакалова ВикторияRichRussianKidsПариматчPari Matchшахрайство з трафікомШахраїМошенникиМошенничествоCosmolotPin-UpParimatchонлайн-гемблингTraffic DevilsМиллионерыблогерыблогериСлобоженко Александр

Дата і час 08 грудня 2023 г., 10:55     Переглядів Переглядів: 6817
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.392503