АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Російські спецслужби готують масштабну медійну операцію з дискредитації роботи ДБР

Читать на русском
Російські спецслужби готують масштабну медійну операцію з дискредитації роботи ДБР
Російські спецслужби готують масштабну медійну операцію з дискредитації роботи ДБР

Російські спецслужби готують масштабну медійну спецоперацію задля дискредитації роботи Державного бюро розслідувань.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

"Підозрювані в державній зраді члени злочинної організації готують проти Державного бюро розслідувань масштабну медійну спецоперацію з дискредитації. За завданням спецслужб РФ вони планують поширити фейки про хід досудового розслідування щодо них, розповідати про нібито політичні переслідування тощо", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що через сумнівні джерела в засобах масової інформації заплановано поширення неправдивої та "спотвореної" інформації для нівелювання доведених слідством фактів та доказів.

Державним бюро розслідувань, спільно з СБУ, було викрито цю злочинну організацію у листопаді поточного року. До її складу входили діючий та колишній народні депутати, помічник одного з них, а також експрокурор.

Встановлено, що за вказівкою російських спецслужб вони організували заходи щодо дискредитації іміджу України на міжнародній арені для погіршення дипломатичних відносин із США та ускладнення вступу України до Європейського Союзу та НАТО.

Підозру у державній зраді та участь у злочинній організації отримав чинний народний депутат, який здійснював інформаційно-підривну діяльність на користь РФ. Його парламентському колезі, нині позбавленому мандату, також повідомлено про підозру.

Крім цього, про підозру повідомлено колишньому прокурору та двом діючим працівникам Головного управління Генерального штабу Збройних сил РФ (відомішого як ГРУ).

Ухвалою Печерського районного суду Києва чинному народному депутату обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави. Продовжується досудове розслідування.

"Закликаємо довіряти лише офіційним джерелам інформації, ретельно перевіряти факти та обов’язково звертатися до державних органів", – наголосили у ДБР.


Теги: Напад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЕвросоюзЄвросоюзНАТОРоссийские спецслужбыРосійські спецслужбиІПСОИПСОСБУДБР

Дата і час 28 грудня 2023 г., 09:34     Переглядів Переглядів: 2337
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.078618