АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

У Варшаві затримали чоловіка, який напав на українку через її національність

Читать на русском
У Варшаві затримали чоловіка, який напав на українку через її національність
У Варшаві затримали чоловіка, який напав на українку через її національність

Поліція у Варшаві затримала 45-річного жителя Праги-Пулноц, який наприкінці лютого напав на громадянку України та образив її через її національність.

Про ситуацію, що сталася з українкою, в поліцію повідомили на початку березня. Декількома днями раніше на автобусній зупинці до 22-річної дівчини почав чіплятися незнайомий чоловік. Швидше за все, він був п’яний і відреагував агресивно, коли почув дівчат, які розмовляли іноземною мовою.

Він почав обзивати українку, матюкався і штовхнув її. Дівчина намагалася уникати будь-якої конфронтації з ним. Незважаючи на те, що все це відбувалося на автобусній зупинці та інші люди спостерігали за ситуацією, ніхто не відреагував.

Пізніше чоловік сів у той самий автобус, що й дівчина. Він продовжував обзивати її і в якийсь момент вдарив її ногою. Коли українка вийшла з автобуса, вона одразу зателефонувала в службу екстреної допомоги та швидку допомогу. Її доправили до лікарні.

За кілька днів постраждала звернулася до поліції. Правоохоронці провели низку заходів, які допомогли встановити особу агресора. Виявилося, що 45-річний чоловік раніше був засуджений за низку злочинів, зокрема проти життя та здоров’я. Його також розшукували, щоб помістити під варту.

Кілька днів тому поліцейські затримали 45-річного чоловіка у квартирі на Празі-Пулноц. Його звинуватили в образі громадянки України на підставі її національності та зазіханні на її тілесну недоторканність. Йому загрожує покарання до трьох років позбавлення волі.


Теги: ПольщаПольшаУкраїнціУкраинцызатриманнязадержаниеНападениеВаршава

Дата і час 22 травня 2024 г., 11:17     Переглядів Переглядів: 2208
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.264911