АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Rammstein на концерті несподівано підтримав українців, але прапор не показав

Читать на русском
Rammstein на концерті несподівано підтримав українців, але прапор не показав
Rammstein на концерті несподівано підтримав українців, але прапор не показав

На ньому видно, як в одному з екранів з’являється, ймовірно, українка. Людина, спеціально скориставшись моментом, підіймає футболку, щоб показати популярне гасло "Русні п*зда". На грудях чорної футболки неозброєним оком помітно також герб України.

Що цікаво, через кілька секунд кард перемкнувся вже на інших глядачів. Тілль Ліндеманн ніяк не прокоментував подібне, та й жовто-блакитний стяг він не здіймав.

Після співпраці з росіянами. Rammstein на концерті несподівано підтримав українців, але прапор не показав qhiquqiqxtixdant

Однак цей кадр може бути не випадковим. У коментарях до відео українці стверджують, що на різних концертах у містах Європи гурт показував той самий кількасекундний ролик із цією ж дівчиною.

"У Неймегені [Нідерланди] теж дівчину з таким надписом показували", "У Марселі [Франція] точно в такій футболці теж дівчину показували на екрані" – наголосили глядачі.

Після співпраці з росіянами. Rammstein на концерті несподівано підтримав українців, але прапор не показав

Як вище зазначалося, Rammstein регулярно підтримував Україну у війні з РФ, але минулого року, ймовірно, гурту "набридло", тому вони вирішила опублікувати кліп до треку Zunge, який майже повністю створили росіяни ще у 2021 році. Кілька років його ніхто не викладав в мережу, тому, що саме спонукало лідера рок-групи показати його в час агресії Росії та геноциду з її сторони, – невідомо.

Разом із російською актрисою Аглаєю Тарасовою Ліндеманн влаштував екранну любов та пристрасні поцілунки. Зрежисерувала кліп акторка Анна Цуканова-Котт, а знімали його на арені Великого Московського цирку. До кожного кадру прикладали свої руки росіяни.


Теги: УкраинцыУкраїнціКонцертыКонцертиблагодійний концертRammstein

Дата і час 30 червня 2024 г., 19:11     Переглядів Переглядів: 1913
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.858848