АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

У столиці скаржаться на тривалі відключення світла

Читать на русском
У столиці скаржаться на тривалі відключення світла
У столиці скаржаться на тривалі відключення світла

У понеділок, 24 червня, у Києві застосовували тривалі відключення світла. У мережі городяни скаржилися, що світла не було по шість, сім і більше годин поспіль.

Генеральний директор YASNO Сергій Коваленко на своїй сторінці у Facebook розповів про причини тривалих відключень у Києві.

"Що ми знаємо за вчора (24 червня, - ред.) про Київ. Учора команди від "Укренерго" ОСР відключали три групи одночасно. Тобто це і чорні, і сірі зони", - зазначив він.

За словами Сергія Коваленка, відключали майже 38 тисяч багатоквартирних та приватних будинків. Середня відсутність світла за добу становила 9:42. Середня відсутність світла між включенням 3:28, а максимальна 6:50.

Якщо у вас було більше 7 годин, то потрібно писати заявку в мережі. Скоріш за все, аварія”, - зазначив він.

Експерт також розповів, від чого залежить справедливість у тривалості відключень. За його словами, справедливість умовно можна декомпозувати на два рівні.

Перший рівень – це справедливий рівень розподілу обмежень між областями. Ця частина – за НЕК "Укренерго". У компанії переформатували роботу, врахували обсяги критичної інфраструктури, і вже кілька тижнів, за його словами, працює справедливіший розподіл.

Щодо нової схеми розподілу, Сергій Коваленко пояснив: “Кожен регіон має розділити кінцевих споживачів на 6 груп чи черг із приблизно однаковим споживанням усередині кожної групи. І потім Укренерго, знаючи споживання кожної групи у регіонах, дає команду відключати 1, 2 чи 3 групи чи черги.

Другий рівень справедливості – це відповідальність місцевих ОСР. Тут можливі проблеми неспрацьовування автоматики, поломки обладнання та балансування усередині груп.


Теги: отключения электроэнергиивідключення світлаКиївКиевКоваленко СергейYASNOYasnо

Дата і час 02 липня 2024 г., 18:06     Переглядів Переглядів: 1885
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.248491