АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Путін зробив Кім Чен Ину новий подарунок

Читать на русском
Путін зробив Кім Чен Ину новий подарунок
Путін зробив Кім Чен Ину новий подарунок

Глава Північної Кореї Кім Чен Ин отримав нову партію коней із Росії – 19 жеребців та п’ять кобил. Це орловські рисаки, яких диктатор дуже любить. Він не раз позував на них для пропагандистських знімків.

Про це повідомляє The Times.

Ця поставка є продовженням угоди, за якою у 2022 році до Пхеньяна було відправлено 30 коней цієї ж породи. КНДР з 2020 по 2023 рік витратила щонайменше 600 тисяч доларів на імпорт породистих коней з Росії.

Північна Корея активно розвиває ядерну зброю та балістичні ракети, однак також створює мережу кінних військових підрозділів. Однак значення цих тварин для Кіма є більше символічним, ніж військовим. Вони є невід’ємною частиною культу особистості, що створений навколо нього та його родини. Державні ЗМІ не раз демонстрували, як Кім Чен Ин у дитинстві та юності їздив верхи разом із батьком Кім Чен Іром.

Орловські рисаки є невід’ємною частиною культу особистості Кім Чен Ина eiqrtiqkdiqrxant

У 2018 році північнокорейські медіа опублікували серію фотографій, на яких Кім верхи на орловському рисаку мандрує засніженими схилами священної гори Пекту разом із дружиною Лі Соль Чжу та сестрою Кім Е Чжон. Ці знімки розглядаються як частина пропагандистської кампанії, що має підкреслити міцність та традиції панівної династії.

Орловські рисаки є невід’ємною частиною культу особистості Кім Чен Ина

Крім того, в лютому 2023 року державні ЗМІ Північної Кореї показали, як Кім Чен Ин під час військового параду на честь 75-річчя Корейської народної армії разом із донькою Чжу Е, яку деякі вважають його ймовірною спадкоємицею, також катався верхи на орловських рисаках.


Теги: лошадькониКим Чен ЫнПодарункиподаркиРоссияРосіяПутінПутин

Дата і час 31 серпня 2024 г., 11:44     Переглядів Переглядів: 2295
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.738271