АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

У нью-йоркському готелі заарештували репера P. Diddy

Читать на русском
У нью-йоркському готелі заарештували репера P. Diddy
У нью-йоркському готелі заарештували репера P. Diddy

Репера Шона Комбса, відомого під псевдонімом P. Diddy, заарештували в понеділок, 16 вересня, ввечері федеральні агенти Управління внутрішньої безпеки в готелі Park Hyatt у Нью-Йорку, США - за наразі невідомими офіційними обвинуваченнями. Затримання відбулося на тлі судових позовів, пов’язаних із сексуальним насильством з його боку.

Деміан Вільямс, прокурор Південного округу Нью-Йорка, пояснив, що затримання було "засноване на запечатаному обвинувальному акті", тому деталі наразі не можуть бути розкриті. Про цю подію повідомило медіа ABC News.

Репера P. Diddy заарештували в готелі Нью-Йорка: в чому його звинувачували qhidquiqeriquhant

"Сьогодні ввечері федеральні агенти заарештували Шона Комбса на основі запечатаного обвинувального акту, поданого SDNY (Південного округу Нью-Йорка. – Ред.). Ми очікуємо, що вранці зможемо розпечатати обвинувальний акт, і тоді зможемо повідомити більше", – зазначив прокурор.

Адвокат репера Марк Агніфіло назвав арешт "несправедливим судовим переслідуванням". "Ми розчаровані рішенням про несправедливе, на нашу думку, переслідування пана Комбса прокуратурою США. Шон "Дідді" Комбс – музична ікона, підприємець, люблячий сім’янин і відомий філантроп, який останні 30 років будує імперію, обожнює своїх дітей і працює над піднесенням чорношкірої громади", – йдеться в заяві адвоката, який намагався маніпулювати федеральними агентами через нібито затримання темношкірої людини.

Він також додав, що репер ні в чому не винен і йому "немає чого приховувати". "Він із нетерпінням чекає на відновлення свого імені в суді", – заявив Агніфіло.

Відомо, що Шон Комбс перебуває під слідством понад рік після того, як його ексдівчина Кессі Вентура висунула обвинувачення у сексуальному насильстві. У травні цього року в мережі з’явилося відео, датоване 2016 роком, на якому нібито репер знущається з дівчини, схожої на його колишню. На ролику видно, як чоловік вибігає з готельного номера в одному рушнику і щодуху біжить до ліфта, щоб зупинити її, а дівчина в цей час намагається втекти від нападника. Наздогнавши її, репер кидає партнерку на підлогу і починає бити ногами.

Відео 18+

Також колишня акторка фільмів для дорослих Адріа Інгліш стверджувала, що репер не лише вчиняв сексуальне насильство, а й торгував її тілом протягом багатьох років. Після цих обвинувачень було подано щонайменше 10 додаткових позовів, які Комбс заперечує.

Після цього в його будинках у Лос-Анджелесі та Маямі проводили обшуки, а пізніше він змушений був переїхати до Нью-Йорка.

Репера P. Diddy заарештували в готелі Нью-Йорка: в чому його звинувачували
 

Теги: Шон КомбсРеперАрестарештСШАНью-Йорк Ситирепер P. Diddy

Дата і час 17 вересня 2024 г., 13:13     Переглядів Переглядів: 2168
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.098267