АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Ситуація на фронті: на Покровському напрямку з початку доби ворог атакував 18 разів

Читать на русском
Ситуація на фронті: на Покровському напрямку з початку доби ворог атакував 18 разів
Ситуація на фронті: на Покровському напрямку з початку доби ворог атакував 18 разів

З початку доби на фронті зафіксовано 89 бойових зіткнень з російськими загарбниками.

Про це повідомила пресслужба Генерального штабу Збройних сил України у Фейсбуці, оприлюднюючи оперативну інформацію станом на 16:00 понеділка, 23 вересня.

"Противник продовжує спроби просуватися вглиб території України. На цей час ворог 89 разів атакував позиції Сил оборони", - йдеться в повідомленні.

За даними Генштабу, прикордонні райони Сумської та Чернігівської областей продовжують потерпати від російських артилерійських обстрілів – постраждали населені пункти Соснівка, Бачівськ, Мезенівка, Олександрівка, Новомиколаївка. Крім того, росіяни завдали авіаударів КАБами по населених пунктах Бунякіне, Річки, Волфине, Гірки, Свобода, Бруски, Нова Слобода, Будівельне, Бондарівка.

Сьогодні російська авіація скинула три КАБи на території Курської області РФ. Окупанти також атакували з РСЗВ та ствольної артилерії.

На Харківському напрямку російські терористи один раз штурмували позиції наших підрозділів в районі Липців.

Чотири рази ворог атакував наші позиції на Куп’янському напрямку. Українські захисники відбивали ворожі штурми поблизу Глушківки та Стельмахівки.

На Лиманському напрямку російські підрозділи не припиняють атакувати в районах населених пунктів Чернещина, Дружелюбівка, Невське, Макіївка, Діброва, Торське. З початку доби на цьому напрямку українські воїни відбили шість атак, ще шість боїв тривають до теперішнього часу.

Поблизу Федорівки на Сіверському напрямку наші оборонці успішно відбили одну атаку противника.

За підтримки штурмової авіації на Краматорському напрямку захопники здійснили чотири атаки позицій Сил оборони поблизу Калинівки, Кліщіївки, Білої Гори та Предтечиного, поблизу останнього боєзіткнення тривають і до сьогодні.

На Торецькому напрямку, активно використовуючи штурмову та бомбардувальну авіацію, ворог провів 13 атак. КАБами завдано ударів по населених пунктах Щербинівка, Віролюбівка та Костянтинівка, атакували поблизу Дачного, Торецька та Неліпівки. Наші захисники надають гідну відсіч, п’ять атак зупинено, ще сім боєзіткнень тривають.

На Покровському напрямку з початку доби окупанти здійснили вже 18 спроб атакувати наших захисників у районах Воздвиженки, Гродівки, Орлівки та Маринівки. Сили оборони стримують ворожий натиск, всі атаки противника відбито.

12 боєзіткнень відбулося на Курахівському напрямку, де загарбники намагалися просунутися в районах Цукуриного, Георгіївки, Костянтинівки та Катеринівки. Чотири бої ще тривають.

На Времівському напрямку загарбники чотири рази переходили в наступ на позиції українських військ поблизу Вугледара та Павлівки, біля якої наразі триває бій.

На Оріхівському напрямку окупанти атакували біля Новоандріївки, штурм успішно відбито, ситуація контрольована.

На Придніпровському напрямку відбито дві ворожі атаки.

На інших напрямках на цей час армія РФ активних дій не веде.


Теги: боевые действияфронтНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЗСУВСУ

Дата і час 23 вересня 2024 г., 17:19     Переглядів Переглядів: 1413
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.141175