АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 19°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

У Тверській області на трасі більше двох тижнів живе далекобійник з України

Читать на русском
У Тверській області на трасі більше двох тижнів живе далекобійник з України
У Тверській області на трасі більше двох тижнів живе далекобійник з України

На трасі під м. Стариця в своєму автомобілі близько двох тижнів живе чоловік. За великою вантажівкою і його мешканцем спостерігають місцеві жителі, які і забили на сполох.

Ірина Бистрова пише: «Біля магазину «Універсал» м. Стариця вже 2 тижні стоїть фура, в якій живе чоловік. Він їхав з України за товаром у Ржев, але машина зламалася і він змушений жити в холодній кабінці фури. Грошей у нього немає, відправили у відрядження без копійки. Мокрий, голодний, не знає як дати собі раду. Ті, хто про нього знає, намагаються чимось допомогти — хтось хлібом, хто молоком. Світ не без добрих людей! Можливо, поширивши цю інформацію, ми зможемо незабаром допомогти йому! Заздалегідь дякую!»

 eiqdiqexixeant

Розшукуються родичі чоловіка. Можливо, фотографії, які ТІА надали очевидці, допоможуть їх знайти.

Далекобійника звуть Володимир, сам він з України, Кіровоградської області.

Фура припаркована в селі Лугова близько д. № 31 — магазин «Універсал» (на трасі під Старицею).

Управление ГИБДД по Тверской области

Сотрудники Госавтоинспекции Тверской области 20 января 2016 года осуществили проверку 54-летнего водителя - гражданина Украины и грузового транспортного средства ДАФ с полуприцепом, припаркованного на улице Володарского в городе Старица Тверской области возле магазина «Универсам». Было установлено, что все документы у водителя в порядке, Правил дорожного движения РФ он не нарушает. Мужчина рассказал сотрудникам ГИБДД, что это вынужденная остановка по причине поломки автомобиля, при этом пояснил - в настоящее время ищет запчасти и будет осуществлять ремонт. На тот момент водитель в помощи не нуждался. Спустя несколько дней сотрудники Старицкого отдела полиции, установив, что быстро отремонтировать автомобиль не представляется возможным, а у водителя закончились деньги, т.к. перевод денег из Украины затянулся, оказали мужчине необходимую помощь, обеспечив его теплой одеждой. В разговоре с сотрудниками ГИБДД 04 февраля 2016 года водитель сказал, что имеет все необходимое (помощь ему оказывают, в том числе жители г. Старица), и через несколько дней сможет выехать из города.


http://socportal.info/


Теги: Дальнобойщики

Дата і час 06 лютого 2016 г., 12:28     Переглядів Переглядів: 2083
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.128355