АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 19°C
Харьков: 18°C
Днепр: 21°C
Одесса: 20°C
Чернигов: 17°C
Сумы: 18°C
Львов: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцк: 12°C
Ровно: 12°C

"Русский мир" прийшов: У Бахчисараї почали зносити шедеври архітектури

Читати українською
"Русский мир" прийшов: У Бахчисараї почали зносити шедеври архітектури
"Русский мир" прийшов: У Бахчисараї почали зносити шедеври архітектури

Йдеться про об’єкт, який, за словами відомих місцевих краєзнавців і архітекторів, є унікальною будовою і входить в так звану охоронну зону Ханського палацу, однак окупанти визнали будівлю аварійною і готуються її знести.

Кримський архітектурний портал сьогодні повідомив про те, що окупанти продовжують знищувати стародавні пам’ятники архітектури в Криму, і на цей раз мова йде про головні визначні пам’ятки Бахчисарая. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на replyua.net.

Як стало відомо, окупанти хочуть знищити будівлю, яка знаходиться за адресою: вулиця Леніна, 97. Йдеться про об’єкт, який, за словами відомих місцевих краєзнавців і архітекторів, є унікальною будовою і входить в так звану охоронну зону Ханського палацу, проте недавно будівля була визнана аварійною, і зараз окупанти приступили до її знесення.

Експерти відзначають, що скаржитися краєзнавцям і архітекторам нікуди - марно навіть звертатися до відповідних інстанцій. Справа в тому, що об’єкт на вулиці Леніна не захищений статусом пам’ятки архітектури та історії, хоча активісти і правозахисники вже намагалися ініціювати прийняття цього рішення, але все безрезультатно.

Що стосується думки окупаційної влади з цього питання, то там вже поспішили заявити про те, що нібито ця найстаріша будівля не представляє жодної архітектурної цінності, тому було прийнято рішення про знесення, "тим більше, об’єкт знаходиться в аварійному стані і становить небезпеку", підкреслили представники окупантів.


Теги: КримБахчисарай

Дата и время 18 октября 2016 г., 00:33     Просмотров Просмотров: 1757
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.281514