АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 22°C
Харьков: 23°C
Днепр: 24°C
Одесса: 23°C
Чернигов: 21°C
Сумы: 22°C
Львов: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцк: 12°C
Ровно: 14°C

Після чуток про рак Путін закликав «серйозно» поставитись до престолонаслідування у Росії

Читати українською
Після чуток про рак Путін закликав «серйозно» поставитись до престолонаслідування у Росії
Після чуток про рак Путін закликав «серйозно» поставитись до престолонаслідування у Росії

На думку президента Росії Володимира Путіна, система престолонаслідування, яку залишив після себе Ярослав Мудрий, була гірше прийнятих тоді на Заході способів передачі влади, повідомляє «РБК».

Та система, заявив президент під час відвідин Музею сучасної історії Росії, привела до ослаблення держави і міжусобним війнам. Путін закликав серйозно поставитися до цього факту сьогодні.

Володимир Путін, якому 7 жовтня виповнилось 62 роки, поділився своїми оцінками далеких історичних подій під час бесіди з молодими вченими і викладачами історії після того, як оглянув виставку «Брат на брата. Правда на правду».

«Ярослав Мудрий – мудрий, звичайно, багато зробив для країни, але престолонаслідування він не визначив так, як це було в деяких західних країнах: формула, по якій успадковувався престол в Росії, була дуже складною, заплутаною і призвела до роздробленості», – сказав Путін.

Він нагадав, що в ті часи « престолонаслідування переходило не просто до старшого по прямій лінії, а й ще до старшого за віком».

«Вони заплуталися зовсім і почали між собою воювати, все це призвело до роздробленості, до послаблення російської держави», – додав президент.

Глава держави закликав уважно ставитися до цього історичного досвіду. «Ми, знаючи це, повинні дуже серйозно ставитися до дня сьогоднішнього і завтрашнього», – сказав Путін.

Нагадаємо, у жовтні широкий резонанс викликав виступ першого заступника голови адміністрації президента В’ячеслава Володіна. На засіданні міжнародного клубу «Валдай» він заявив: «Немає Путіна – немає Росії сьогодні». Однак президент не погодився з цією тезою. За словами глави держави, він не вся Росія, хоча й не уявляє свого життя без неї.

Також у жовтні прес-секретар Путіна спростував чутки, запущені одним з американських видань, про те що російський президент нібито хворий на рак.


Теги: ПутінПутин

Дата и время 06 ноября 2014 г., 10:48     Просмотров Просмотров: 2569
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.086521