АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 22°C
Харьков: 23°C
Днепр: 24°C
Одесса: 23°C
Чернигов: 21°C
Сумы: 22°C
Львов: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцк: 12°C
Ровно: 14°C

Стало відомо, як Порошенко називає незручних для себе українців

Читати українською
Стало відомо, як Порошенко називає незручних для себе українців
Стало відомо, як Порошенко називає незручних для себе українців

Справа проти Vitaliy Shabunin — природна реакція влади. Бо, президент Порошенко особисто ненавидить антикорупційних активістів. Зневажливо називаючи їх «хомячкамі».

Після останньої прес-конференції президент зустрівся зі мною і колегами окремо, щоб поговорити про розслідування вбивства Павла Шеремета. Диктофони, телефони і навіть годинники ми здали охороні АП. Порошенко був стриманим і виваженим, поки ми обговорювали хід розслідування вбивства Павла. Коли ж справа дійшла до питань про корупцію, президент зірвався на свій фірмовий фальцет:
— А що не так, Дмитро, в боротьбі з корупцією? Що тобі не подобається? Ми запустили електронне декларування!
— Це справді чудовий результат — кажу — але працівники СБУ та частина прокурорів вже виведені з під його дії.
— Тому що закон про електронне декларування треба було змінювати — відповів емоційно Порошенко — Його написали іноземці разом з нашими хомячкамі. Іноземці поїхали, а ці хомячкі лишилися!
— Перепрошую — кажу — Це кого ви маєте на увазі під «хомячкамі»?
— Не важливо…- раптом запнувся президент, перевівши розмову на інше.
Отже, «хомячкі». У попереднього президента були «казли, каториє мєшают нам жить». Цьому президенту та його оточенню заважають жити «хомячкі», «скунс-команда» і т.д.
Не думаю, що Порошенко особисто дав вказівку порушувати справу проти Віталія Шабуніна. Але вся система влади зрозуміла: антикорупційні активісти — це ворог, «казли», «хамячкі», «грузіни, бля, грузіни»…

І як нервовий сигнал розходиться від мозку до найвіддаленіших клітин, так і переконання президента передаються по всій вертикалі влади. І вся вертикаль розуміє: будь-яка ініціатива закошмарити антикорупційних активістів не буде засуджена на горі. А навпаки, підтримана та схвалена.

Шкода, що дехто дуже швидко забув, що якби не тисячі цих «хомячків», то один колишній міністр з уряду Азарова так і не став би президентом.
А один маргінальний політик з купою нерухомості, так і не став би сьогодні генпрокурором. І якби не «хомячкі» один скандальний бізнесмен переховувався б і далі в Італії, без шансів стати в Україні міністром МВС.Швидко вони це забули, дуже швидко.


Теги: журналістиШеремет ПавелШабунін ВіталійПолітикаПорошенко

Дата и время 16 августа 2017 г., 14:32     Просмотров Просмотров: 9042
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
3.307732