АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 15°C
Харьков: 14°C
Днепр: 16°C
Одесса: 19°C
Чернигов: 14°C
Сумы: 14°C
Львов: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцк: 15°C
Ровно: 15°C

ГПУ дала добро на затримання Стрєлка і Бєса

Читати українською
ГПУ дала добро на затримання Стрєлка і Бєса
ГПУ дала добро на затримання Стрєлка і Бєса

Суд задовольнив клопотання стосовно затримання терористів Ігоря Гіркіна та Бєса, поданого від 13 листопада 2014 року. Новину кореспонденту «Преси України» повідомили у прес-службі ГПУ.

«Ухвалою суду від 13 листопада 2014 року задоволено клопотання прокурора Генеральної прокуратури України та надано дозвіл на затримання підозрюваних І. Гіркіна та І. Безлера з метою їх приводу для участі у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою», - зазначають у прокуратурі. 

Додають, що «процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом позбавлення волі та умисного вбивства проукраїнських активістів Юрія Поправка, Володимира Рибака та Ігоря Дяківського за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 2 ст. 127 (катування) та п. 1 ч. ч. 1, 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України здійснює Генеральна прокуратура України».

Зазначимо, що за даними прес-служби ГПУ, постановою Головного слідчого управління МВС України від 4 листопада 2014 року зазначених керівників незаконних збройних формувань було оголошено у розшук.

http://uapress.info


Теги: ГенпрокуратураИгорь БезлерГіркін-СтрелковГиркин

Дата и время 20 ноября 2014 г., 11:56     Просмотров Просмотров: 2645
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.075528