АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 20°C
Харьков: 20°C
Днепр: 22°C
Одесса: 21°C
Чернигов: 19°C
Сумы: 19°C
Львов: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцк: 12°C
Ровно: 13°C

Доменні імена кримчан у міжнародних зонах видалять з 15 березня

Читати українською
Доменні імена кримчан у міжнародних зонах видалять з 15 березня
Доменні імена кримчан у міжнародних зонах видалять з 15 березня

Кримські домени другого рівня в міжнародних зонах com, org, net, biz, info і інших будуть видалені з 15 березня. Про це з посиланням на службу техпідтримки російського реєстратора reg.ru повідомляє інформаційне агентство «Кримінформ».

Видалення доменів кримських власників станеться на вимогу Корпорації з управління доменними іменами і IP-адресами (ICANN), яка підкорилася санкцій проти Криму.

— Згідно з вимогою ICANN, всі доменні імена в міжнародних зонах, зареєстровані на жителів Криму, будуть видалені з 15 березня 2015 року, — уточнили в reg.ru. — Санкції введені через одного з міжнародних реєстраторів імен. З реєстру зони, через який реєструються домени, будуть видалені всі домени кримчан.

При цьому сайт реєстратора reg.ru пропонує зареєструвати кримські домени третього рівня в зоні.рф.
«Всі жителі регіону і підприємці, що мають бізнес в Криму, зможуть з легкістю переорієнтувати свої сайти на російського споживача, — запевняють у компанії. — Нові географічні доменні зони будуть цікаві представникам туріндустрії регіону, а також іншим галузям кримського бізнесу, дозволяючи максимально орієнтуватися на російського споживача ».

На 52-й зустрічі міжнародної корпорації ICANN заступник директора департаменту міжнародного співробітництва міністерства зв’язку і масових комунікацій РФ Юлія Еланская кваліфікувала санкції у сфері інформаційно-комунікаційних технологій, і зокрема видалення доменів кримчан, як обмеження універсального права людини на отримання та поширення інформації.

Раніше найбільший в світі реєстратор доменних імен Go Daddy, посилаючись на указ президента США про санкції проти Криму, розіслав попередження про закриття кримських сайтів з 31 січня. Оплачені доменні імена припиняють свою дію в результаті обмежень і автоматично будуть виставлені у продаж. Власникам кримських сайтів компанія радять перезберегти всі свої дані і вміст файлів у інших провайдерів, оскільки резервні копії створюватися не будуть, і відновити загублену інформацію буде неможливо.

http://divannaya-sotnya.com.ua


Теги: СанкціїСанкцииКрым

Дата и время 27 февраля 2015 г., 22:39     Просмотров Просмотров: 2658
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.392615