АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 24°C
Харьков: 25°C
Днепр: 26°C
Одесса: 24°C
Чернигов: 23°C
Сумы: 24°C
Львов: 21°C
Ужгород: 23°C
Луцк: 22°C
Ровно: 22°C

Зрадник Бакулін планував злити чверть мільярда на газопроводи фірмі колишнього співробітника

Читати українською
Зрадник Бакулін планував злити чверть мільярда на газопроводи фірмі колишнього співробітника
Зрадник Бакулін планував злити чверть мільярда на газопроводи фірмі колишнього співробітника

ПАТ «НАК «Нафтогаз України» 12 березня відмінив тендер на будівництво газопроводів та придбання обладнання для Руновщинської ділянки Будищансько-Чутівської площі Полтавської області на очікувану суму 223,85 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

«Нафтогаз» планував придбати тимчасову дослідну установку підготовки газу на період дослідно-промислової експлуатації родовища, провести підключення свердловин, збудувати газопроводи від тимчасової установки до магістральних газопроводів Єфремівка-Диканька-Київ і Шебелинка-Диканька-Київ.

Тендер відмінено, оскільки «Нафтогаз» відхилив обидві заявки від ПАТ «Спеціалізоване монтажне управління №24» і ТОВ «Нафтогазмонтаж», які були подані 12 лютого. Лише через місяць після розкриття пропозицій «Нафтогаз» виявив, що обидва претенденти на надали документів щодо розробленої ними за останні два роки експертизи проектної документації та низки інших документів.

При цьому «СМУ №24», заявка якого на тендері була дешевшою (223,73 млн грн.) і майже співпадала з очікуваною вартістю закупівлі, у попередні роки отримала підряди в системі «Нафтогазу» і у інших замовників на будівництво газопроводів на суму 234,46 млн грн.

Більша частина підрядів «СМУ №24» на суму 185,35 млн грн. була отримана від Миколаївської облдержадміністрації на будівництво місцевих газогонів. Саме у Миколаївський області у 2012 році збирався балотуватись до Верховної Ради голова «Нафтогазу» Євген Бакулін.

Основним акціонером ПАТ «СМУ №24» є Людмила Скачко (39%). Наглядову раду компанії очолює Володимир Скачко, колишній співробітник ДК «Укргазвидобування». Цю держкомпанію у 2003-2005 роках очолював Бакулін.

Нагадаємо, 22 лютого президент Віктор Янукович втік з України до Росії. Новим міністром енергетики призначено Юрія Продана.

НАШІ ГРОШІ

 


Теги: БакулінНАК Нафтогаз

Дата и время 19 марта 2014 г., 19:08     Просмотров Просмотров: 4641
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
7.967476