АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 22°C
Харьков: 24°C
Днепр: 25°C
Одесса: 23°C
Чернигов: 22°C
Сумы: 23°C
Львов: 20°C
Ужгород: 21°C
Луцк: 20°C
Ровно: 21°C

Депутат Чернігівської обласної ради Лазар ошукав селян Пакуля

Читати українською
Депутат Чернігівської обласної ради Лазар ошукав селян Пакуля
Депутат Чернігівської обласної ради Лазар ошукав селян Пакуля

Відкритий лист від депутатів Пакульської сільської ради:

Позиція. Ми переймаємося Вашою турботою о мешканцях Пакуля. Завдяки якої  Ви становитися заможнішим, а ми бідніше. Голова — Ковальчук Л.В., яку Ви так не полюбляєте, допомагає нашій громаді поступово встати на ноги. Ми  обрали Ковальчук Л.В. тому, що основою її передвиборчої програми було захист інтересів громади та кожного мешканця наших сіл.  І ми на власні очі бачили, як вона сама створювала все те, що має. Тому наша голова на своєму місці, та в повному обсязі виконує свої обов’язки.

Ми пам`ятаємо, коли Ви, пан Лазар, будучи головою РДА, приїхали в Пакуль, та відібрали у нас все, що належало нам. А саме, те єдине, що в нас було та могло давати дохід – СТОВ «Полісся». Ви, спільно з Санніковою, яка, як нам відомо з її слів, є Вашою коханкою, обікрали людей, які потом та кров’ю створювали ТОВ “Полісся”. Ви цинічно та холоднокровно позатикали всім роти. І єдина людина, яка зробила спробу Вам протистояти, це тодішній голова сільської ради — Рудник М.П. Внаслідок чого найманими провокаторами був спровокований на хабар та засуджений. Ви, пан Лазар, привезли до нас, на наші плечі, антиморальну, неблагополучну, багатодітну сімейку, яка посприяла та перевела усі активи ТОВ “Полісся” у Вашу кишеню. Коли ж їм займатися фермою? Мати — Саннікова С. веде аморальний спосіб життя, за що неодноразово була бита своїм чоловіком.

Ви нам розповідаєте про матір-героїню! Але за що така нагорода? За те, що два сина мають непогашені судимості за крадіжки. За те, що ці «добропорядні» сини побили  дорослого чоловіка, який потрапив до реанімації. За те, що її малолітні сини, бігаючи по берегу річки погрожують ножем другим діткам. І все це сходить їм з рук. Батьки дуже “вправно” утрясають їх “ділішкі”.

Саннікова С.О. дійсно  голова газового кооперативу і тому зараз ми з неї спитаємо: де наші гроші? У нас дуже багато до неї питань, на які вона повинна була надати відповіді ще в березні місяці.

Руками цієї сімейки Ви, пан Лазар, забрали наше майно, а зараз бажаєте безкоштовно використовувати ще й нашу землю. Зрозуміло, що дуже вигідно це  робити, прикриваючись підставними особами. При цьому отримувати хороші доходи та кричати, які вони бідні та нещасні, і яка погана влада та правоохоронні органи, бо вони, начебто, діють згідно закону. Зрозуміло, що виставляти сімейку нещасною дуже вигідно, і для Вас — дохідно.

А як бути нам? В нашому селі є і інші багатодітні сім`ї, які теж бажають жити гідно та отримувати заробітну плату за свою працю. Але, наймаючи на працю таких матерів, Саннікова не бажає з ними розраховуватися. Ви нам, пан Лазар, розкажіть, чому вся громада повинна утримувати  “бідну” Саннікову? Чому Ви, мільйонер Лазар, маючи 10 тис.га землі, так піклуєтесь за Саннікових? Допоможіть їм Ви, дайте їм власні землі і нехай вони їх безкоштовно використовують.

Вам, пан Лазар, на довгі роки  вдалося залякати всю громаду. А зараз ми обрали  людину, яка працює на благо громади. Через це вона так Вам не угідна? Бо Ковальчук Л.В., в котрий раз, за нашої підтримки, намагається змусити Вас платити за використання землі територіальної громади. Ви, в котрий раз, бажаєте забрати урожай, який Вам достається задарма.

Розуміючи все це, виходить, що Ви, пан Лазар, живете за правилами Остапа Ібрагімовича, описаними в книзі  «Золоте  теля»:

- Ідеї наші, кошти Ваші, бензин Козлевича.

В ролі Козлевича виступає вся наша громада. Так більше не буде! 

Крім того, відкрите звернення було напрвлено лідеру партії “Удар” Віталію Кличко:  

                                                               Лідеру партії “Удар” Віталію Кличко

                                                                    від Пакульської територіальної громади, 

                                                                    в яку входять: с.Пакуль, с.Лінея, с.Семенягівка,

                                                                                             с.Папірня, с.Пильня, с.Завод, с.Рудня.

                                                Відкритий лист

Звертається до Вас громада з проханням захистити нас та наше майно від ганебного розграбування, на протязі 8 років, нинішнім представником партіі “Удар” Чернігівської області - Лазарем Віктором Леонідовичем, який вже змінив не одну партію задля збереження власного бізнесу.

Села, мешканцями яких ми є, відносяться до категорії депресивних. Єдине майно, власником якого є територіальна громада — це ТОВ “Полісся” та1500 гаріллі.

В 2006 році, пан Лазар В.Л., будучи головою районної державної адміністрації Чернігівського району, привіз нам в село Саннікову Світлану, яка, як нам стало відомо із її слів, є його коханкою, і заявив, що віднині майном ТОВ “Полісся” та землею буде користуватися вона, так як вона являється фермером, а також багатодітною матір’ю. Директора ТОВ “Полісся” - Бориско М.І., він ультимативно поставив перед вибором: йти за грати або відсторонитися від управління майном, навіть без належного оформлення.

Таким чином, пані Саннікова С.О., не будучи власником майна, на протязі першого року “керування”, по завданню Лазаря В.Л., продала усе майно ТОВ “Полісся”, а гроші від реалізації поповнили кишені Лазаря (280 голів великої рогатої худоби, сільськогосподарська техніка та інвентар, металобрухт, по самим скромним підрахункам на 3 млн.грн). А також, прикриваючись багатодітною Санніковою, він самовільно використовує майже половину земельних ресурсів - ріллі в кількості700 га, за що сплачує в сільську раду лише 3 тис.грн. на рік.

В 2010 році ми обрали головою сільської ради Ковальчук Ларису Володимирівну, тому що вона обіцяла захищати інтереси громади і кожного мешканця зокрема. За 2 роки керування сільською радою Ковальчук довела, що в повному обсязі виконує свою передвиборчу програму.

На загальних зборах територіальної громади пану Лазарю була висунута пропозиція: або сплачувати за користування землею в бюджет сільської ради, або шукати собі інші землі. Не дивлячись на усі спроби Лазаря зірвати збори, пропозиція була обговорена і підтримана абсолютною більшістю.  Упир Лазар, розуміє, що рано чи пізно народ відсторонить його від цієї годівниці, обрушує на сільського голову багато бруду та провокацій з метою компрометації, зокрема, постійно присилаючи “засланців”, які провокують Ковальчук Л.В. на хабар, тисне на органи влади.

Враховуючи вищевикладене, територіальна громада, з великою надією,  звертається до Вас, як до авторитетного лідеру партії “Удар” з проханням:

1)    за ганебні дії, розкрадання громадського майна, дискредитацію партії в очах громадськості, виключити пана Лазаря Віктора Леонідовича із її рядів, адже він є потенційний зрадник, бо не одну вже партію змінив;

2)    дати критичну оцінку його намаганням збагатитись шляхом розкрадання нашого майна;

3)    приєднатись до вимог Пакульської сільської ради щодо перевірки факту злочинної діяльності Лазаря В.Л. правоохоронними органами та обласної державної адміністрації.


Теги: Лазар

Дата и время 24 июля 2013 г., 00:00     Просмотров Просмотров: 11396
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
6.63419